курсове по английски

Последна възможност да се запишете на курсове по английски език тази година

Езикова школа MET School стартира нови курсове по английски език с начало 8 декември 2021 година. Те са и последните ни за тази година.

Курсовете ще се провеждат онлайн и присъствено, като присъствено могат да се запишат само за курсисти с валиден зелен сертификат.

Курсовете ще са с продължителност 2 месеца, с по 2 занятия всяка седмица. Модулите, на които можете да се запишете са:

А1 – Всеки вторник и четвъртък от 19.00 – 20:20 ч.

Курсовете за ниво А1 обхващат основите на граматиката на английският език. Курсистите ни ще се запознаят с основните на английският език. Ще научите английската азбука, често използвани думи, как да построявате граматически и говоримо лесни и начално сложни изречения, както и граматически времена, които ще са ви нужни за ежедневно общуване.

А2 – Всеки вторник и четвъртък от 19:00 – 20:20 ч.

Нашите курсове по английски език за ниво А2 ще надградят знанията ви от модул А1 и ще развият уменията Ви – слушане, говорене, четене и писане. След успешно преминаване на модула ще можете да общувате по-свободно на ежедневни теми. Комуникацията ви ще бъде развита до нови умения (думи, въпросителни и съобщителни изрази, времена), които вие с увереност ще можете да използвате в ежедневието си.

B1 – Понеделник и сряда от 17:30 – 18:50 ч. и от 19:00 – 20:20 ч. / Вторник и четвъртък от 8:30 – 9:50 ч.

Тези курсове по английски език акцентират вече върху по-специфични форми на изразяване. Темите и упражненията, които се обсъждат са по-сложни. Обръща се повече внимание на сложни изкази и изразни средства (думи и времена), които при разговор със събеседник, на когото на английският език е роден ще са сигнал за по-високо ниво на знания и разбиране.

B2 – Всеки вторник и четвъртък от 17:30 – 18:50 ч.

За разлика от началните курсове по английски език, модул B2 е предназначен за напреднали курсисти, които искат да добият умения свободно водене на разговор на по-широк обхват от теми, които не са част от всекидневната ситуация. Такива теми могат да бъдат – пътувания, книги, филми, теории и дискусии, които представят собствено мнение и светоусещане. Завършилите този курс по английски ще могат да участват в дискусии „абстрактни теми“, които могат да бъдат и професионални или специализирани.

C1 – Всеки понеделник и сряда от 8:30 – 9:50 ч. и от 19:00 – 20:20 ч.

Този модул е предназначен за курсисти, които искат да постигнат изключително високо ниво на изразяване – граматично и лексикално. Четенето, писането, разбирането на текст и изказ и предаването на информация няма да представляват никаква трудност. В ежедневни ситуации ще можете без никакъв проблем и „замисляне“ да изразявате мнението си, както и в среда на академични или професионални обстановки.

Всички модули са подходящи, както за ученици така и за възрастни. Езикова школа MET School е официален партньор на международно признатите сертификати Language Cert. Всеки завършил успешно нашите курсове по английски език може да се възползва от безплатна подготовка за изпит за сертификат Language Cert. Този сертификат може да ви послужи при назначаване на работа в англоезични страни.

Повече информация за всеки отделен курс по английски език можете да прочетете в следните страници:

 Ако планирате повишаване на нивото и подготовката си по английски език, сега е един от най-подходящите моменти да го направите. Можете да избирате между двете форми на обучение – онлайн или присъствено и да оползотворите края на тази и началото на следващата година по най-добрия начин! Започнете сега – свържете с нас, за да се запишете. Можете да проверите нивото си безплатно с този онлайн тест.

Scroll to Top