MET SCHOOL OF ENGLISH 

Английски за деца и ученици

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА ОТ 7 ДО 11 Г.

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА ОТ 11 ДО 15 Г.

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 8-12 КЛАС

Курсове по английски език за деца и ученици от Met School Of English

Английски за децаЕзиков център МЕТ предлага курсове по английски език за деца и ученици 1-12 клас. Помагаме на малките курсисти да придобият, усъвършенстват и затвърдят знанията си по английски език. Крайната ни цел е да успеят да се подготвят успешно за международен сертификат –  FCE, CAE, CPE или IELTS. Предлагаме на своите курсисти съдействие за обучение и работа в чужбина.

Продължителността на една учебна година е осем месеца, разделена на два срока. Курсовете по английски език за деца се провеждат два пъти седмично по два учебни часа в обратна на училищната смяна.

Децата, на възраст от 7 до 11 години, се обучават в курсове Junior: AJ1 (7-8 г)., AJ2 (8-9 г.), BJ1 (9-10г.), BJ2 (10-11г). След завършване на нивото всеки ученик, получава безплатна подготовка за международните сертификати  Cambridge English Young Learners – Starters,Movers, Flyers.

AJ1 (7-8 г).Поставят се основите на обучението по английски език, като у децата постепенно се развиват уменията слушане, говорене, четене и писане, и се възпитава усет към езика.

AJ2 (8-9 г.)  BJ1 (9-10г.), BJ2 (10-11г) Тези курсове са предназначени за деца, които са изучавали английски език. Ако детето не е учило английски език при нас, предлагаме входящ тест, с който да се определи нивото му. То се извършва въз основа на писмен тест и/или интервю с опитен преподавател. По време на обучението с родителите се поддържа постоянна връзка, с цел да бъдат информирани за успеваемостта на своето дете, областите, в които напредва, както и тези върху които има нужда от допълнителна работа. В края на курса по английски език всeки наш курсист, след полагане на финален тест, получава сертификат.
Като партньор на Британски съвет и подготвителен център за сертификатите на Кеймбридж (Cambridge English Exam Preparation Centre) предлагаме на малките ни ученици безплатна подготовка за международните детски сертификати YLT – Starters, Movers, Flyers. Трите теста Cambridge English: Young Learners са съобразени с Общоевропейската езикова рамка.

Учениците от 11 до 15 години, изучават английски език в курсовете Senior. В зависимост от нивото на владеене на езика, те се разпределят в нива AS1, AS2, BS, CS, DS. По време на курса у учениците се развиват всички езикови умения – говорене, четене, слушане, писане.
Учебната програма е насочена към развиване на комуникативните умения, както и обогатяване на знанията по английски език. Обучението се води от екип висококвалифицирани преподаватели – българин и чуждестранен преподавател (native speaker). Занятията се провеждат в малки групи – до 10 човека.В края на учебната година, след провеждане на устен и писмен финален тест, всеки ученик получава сертификат за завършено ниво. Senior курсовете успешно подготвят курсистите за международно признатите сертификати KET for Schools и PET for Schools на University of Cambridge, които са първа стъпка към най-престижните FCE, CAE, CPE на University of Cambridge.

За големите ученици 8-12 клас, MET School предлага курсове по английски език, подготовка за международно признатите сертификати FCE, CAE, CPE на University of Cambridge, както и за IELTS (International English language testing system).
Сертификатите FCE, CAE, CPE на UNIVERSITY OF CAMBRIDGE са международно признати документи, които имат безсрочна валидност. Притежаването на такъв сертификат отваря много различни възможности за работа или обучение в чужбина и България, тъй като са признати от повече от 13 500 университета, работодатели и професионални организации в цял свят. Те са полезни за всеки, който има желание да учи или работи в чужбина, или да се развива в международния бизнес.
Работи се изцяло по формата на изпита, който включва компонентите: Reading and Use of English, Writing, Listening, Speaking. Преподавателите за тези курсове са екзаминатори за FCE, САЕ, CPE. По време на обучението се развиват умения и стратегии за успешното полагане на изпита и стриктно се следват критериите на University of Cambridge.

IELTS (International English Language Testing System) е най-важният изпит по английски език, ако искате да учите или работите в страна, където общуването е на английски език. IELTS (International English language testing system) е признатият в цял свят изпит за оценка на уменията по английски език. IELTS се изисква като доказателство за езикови умения при емиграция в Австралия, Нова Зеландия и Канада.

Тестът се състои от 4 части:

  • СЛУШАНЕ – 30 минути
  • ЧЕТЕНЕ – 1 час
  • ПИСАНЕ – 1 час
  • УСТНА ЧАСТ – 11-14 минути

Модули на теста:

IELTS се предлага в два формата – ACADEMIC и GENERAL TRAINING. При академичния модул, частите четене и писане оценяват дали кандидатът е готов да учи в академична среда. Приемът за бакалавърски, магистърски и други академични курсове се базира на резултатите от тези модули. При General training модул, частите четене и писане наблягат на основни умения. Този модул е подходящ с цел емиграция.

В обучението се използват най-съвременните учебни помагала на водещи издателства. Развиват се  умения и стратегии за успешното полагане на всеки един от изпитите. В края на курса по английски език се провежда пробен изпит и курсистите, които са се справили успешно, могат да се регистрират за изпит в Британски съвет.
Успеваемостта на нашите курсисти е над 90%. Партньори сме на British Council по програма ADDVANTAGE и сме удостоени със сребърен статут за 2015година (Silver status of British Council Exam partnership programme)

Гаранция за висок стандарт и обучение по английски език са:

  • Прецизното определяне нивото на владеене на езика на всеки курсист и разпределението му  в подходящия курс.
  • Обучение от висококвалифицирани преподаватели екзаминатори с дългогодишен опит.
  • Специално създадените учебни програми, разработени с в сътрудничество с методисти от Великобритания;
  • Отличните учебни материали на водещи издателства
  • Редовното проследяване успеваемостта на учениците посредством устни и писмени тестове.
  • Поддържане постоянна обратна връзка с родителите, с цел да бъдат информирани за успеваемостта на ученика, областите в които напредва, както и тези върху които има нужда от допълнителна работа.

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите курсове по английски език – свържете се с нас.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КУРСИСТИ

Отзиви за нас

"Доволна съм от преподавателката и от начина по който се провеждат часовете."

Мел

"Много съм доволна, че успях да закупя ваучер за този курс, тъй като ми е наложащо дъщеря ми да се подготви за изпити за сертификат по английски. Получих изключително компетентни насоки от служителите на фирмата, веднага беше насрочен час за предварителен тест за определяне на ниво."

Станислава

"Курсът ми помогна за по-нататъшното ми усъвършенствуване не само по Английски език, но и за бъдещетата ми реализация. Благодаря!"

Албена

"The best English school in Sofia! Thank you so much, you are great teachers!!!"

Надежда Петрова

"Много са учтиви служителите.Преподавателите са супер.С една дума много добро обслужване."

Ваня

"Най-добрите в София!! ПРЕПОРЪЧВАМ"

Александър Найденов

"The best English school with the best teachers!!! 🙂"

Бюлен Ходжова

"Благодаря на преподавателя ми в Met School за търпението и вниманието! Препоръчвам школата на всеки, който иска да научи английски и да вземе международен сертификат!"

Светла Иванова

"Препоръчвам школата! Уроците за възрастни се провеждаха след работно време, преподавателите обръщат внимание на всеки и накрая се получава сертификат. Определено си заслужаваше и благодаря!"

Елена

"Записах се на интензивен курс в школата и съм доволен. Имам намерение да продължа в следващите нива и препоръчвам центъра на всички."

Стоян

"Бих препоръчала школата на всеки, който иска наистина да научи английски! Завърших 2 нива там и съм доволна от всичко – местоположение, учители, отношение, цена! Благодаря!"

Красимира

"Записах се на курс по английски в Met School миналата година, защото работата ми го изискваше. Изкарах 2 поредни интензивни курса и вече мога и не се притеснявам да общувам свободно на английски, което беше най-важното! Благодаря ви!"

Милена

"Завърших ниво B1 и се записах на B2 отново в тази школа. Препоръчвам на всеки, който търси добър курс по английски за възрастни. Няма да се разочаровате!"

Таня

Scroll to Top