MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски език за деца от 7 до 11 години – Junior

Езиков център Met School of English предлага Junior курсове по английски език за деца на възраст от 7 и 11 години.

Курсове по английски език

Тези обучения по английски за деца са съобразени с възрастовите и индивидуалните особености на учениците, като са разделени на:

  • AJ1 – за деца на 7-8 години

  • AJ2 – за деца на 8-9 години

  • BJ1 – за деца на 9-10 години

  • BJ2 – за деца на 10-11 години

Целта на AJ1 курс за деца на 7-8 годишна възраст е да се поставят основите на обучението по английски език и началото на развитието на четирите основни езикови умения – слушане, говорене, четене, писане. Курсът ще помогне на най-малките ученици да придобият и развият интерес към английския език; да усвоят английската азбука; да усвоят основни знания и умения, необходими за разбиране на английската реч; да придобият основни умения, необходими за четене и писане на английски език; да придобият нови знания за други култури и народи и други.

Нашите Junior курсове по английски език за деца AJ2 (8-9 г.), BJ1 (9-10 г.), BJ2 (10-11 г.) са предназначени за ученици, които вече са учили езика и имат за цел: да обогатят и задълбочат знанията и уменията на учениците, придобити в предишното ниво; да усвоят, формират и развият постепенно уменията за четене и писане, за разбиране на текст на английски език при четене и слушане, за общуване на английски език, както и да развият уменията си за учене на английския език.

Нашите обучения по английски за деца са разработени и се провеждат така, че освен да се постигат целите на обучението по езика за всяко ниво, но и да формират и развият интереса и мотивацията на учениците за учене на английски език.

По време на нашите Juniоr курсове по английски език важна част заема и поддръжането на постоянна връзка с родителите относно успеваемостта на ученика, областите, в които напредва и тези, за които е необходимо повече внимание и работа.

Сертификати след завършване на Junior обучение по английски за деца

В края на всеки курс по английски език за деца нашите курсисти се явават на изпит, след преминаването на който получават сертификат.

Езиков център Met School of English е единственият представител на LanguageCert в България

Всеки ученик може да се яви на изпит и да получи международен сертификат LanguageCert.

Научете повече за LanguageCert сертификати тук >>

Защо да изберете обучение по английски език от Met School of English?

Ние, от Met School of English, ви предлагаме курсове по английски език за деца, които са разработени с цел да отговорят на съвременните нужди от ефективно чуждоезиково обучение за всички възрасти. Както навсякъде по света, така и в България, владеене на чужди езици и най-вече на английски език е необходимо условие за реализацията на всеки човек. Наличието на интернет и възможността за общуване с хора в целия свят, телевизията, компютърните игри и въобще – развитието на технологиите и тяхната роля в живота на хората засилват интереса и мотивацията на учениците към изучаването на английски език.

Стъпвайки на основите на истинската мотивация на учениците, в нашите курсове по английски език, ние продължаваме да покрепяме и развиваме желанието за учене на английски език в по-горните нива на обучение.

Нашите обучения по английски език и учебните програми, по които се провеждат имат за цел да поставят основите, да развият и усъвършенстват владеенето на езика, като формират и развиват постепенно знанията и уменията на курсистите, както и необходимите навици за учене.

Met School of English е партньор на Британски съвет и подготвителен център за сертификатите на Кеймбридж и затова към нашите курсове по английски език за нашите малки курсисти предлагаме и безплатна подготовка за международните детски сертификати YLT – Starters, Movers, Flyers.

Записвания за Junior курсове по английски език за деца от 7 до 11 годишна възраст

Ако имате въпроси, нужда от допълнителна информация или се интересувате от условията за записване за нашите курсове по английски език за деца – свържете се с нас!

Met School of English Ви очаква!

Други курсове по английски език за деца и ученици:

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top