MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски език за ученици от 8 до 12 клас

Представяме ви курсове по английски език за ученици от 8 до 12 клас

Курсове по английски езикОсвен качественото обучение, в нашите курсове по английски език за ученици, курсистите получават и подготовка за най-широко признатите и престижни сертификати, удостоверяващи нивото на владеене на английски език – FCE, CAE, CPE на University of Cambridge. Ако курсистът има намерение да работи и/или учи в англоезична страна, ви предлагаме подготовка за IELTS изпит (International English language testing system) и в двата му формата – IELTS Academic и IELTS General English.

Нашите курсове по английски език за най-големите ученици развиват четирите езикови умения (говорене, четене, слушане и писане) на по-високо ниво с последователно преминаване от предното ниво на обучение по английски език.

Основните цели, заложени в учебните програми на тези курсове по английски език за ученици 8-12 клас са: Да изградят и усърършенстват уменията за четене и разбиране на текст; да разширят, обогатят и развият знанията и уменията за общуване на английски език; да се формират и развият умения за правилно писмено изразяване на английски език; да се развият умения и готовност у учениците за свободно общуване на английски език; да се подкрепи и развие мотивацията на учениците за учене на английски език и други.

Подготовка за международни сертификати

По време на обучението в нашите курсове по английски език се цели и да се развият и умения и стратегии за учене, както и за успешно полагане на изпитите за международни сертификати FCE, CAE, CPE на University of Cambridge.

Нашите висококвалифицирани преподаватели в тези курсове по английски език имат дългогодишен опит и са екзаминатори за FCE, САЕ, CPEТова гарантира на нашите курсисти, че в обучението и подготовката за полагане на изпитите се спазват стриктно критериите на University of Cambridge.

Езиков център Met School of English е единственият представител на LanguageCert в България

Всеки ученик, който е завършил нашите курсове по английски език може да се яви на изпит и да получи международен сертификат LanguageCert.

Научете повече за LanguageCert сертификати тук >>

Защо да изберете курсове по английски език от Met School?

Ние, от Met School of English, разбираме, че чуждоезиковото обучение и най-вече обучението по английски език е от първостепенно значение за учениците в тази възраст. Ученето на английски и повишаването на нивото на владеене на езика отваря вратите за по-добро образование и по-добра реализация не само в България, но и в целия свят. Ползите и дори необходимостта от владеене на английски език в днешно време са неоспорими. А заобикалящият ни и все по-развиващ се технологичен свят прави езика не само необходим, но и интересен за тийнейджърите. Желанието за общуване с хора от цял свят прави тяхното обучение по-лесно, по-бързо и най-вече – по-мотивирано. Докато някои училищни предмети невинаги съответстват на интересите на децата в тази възраст, изучаването на английски език за тях е напълно естествено и обосновано. Всичко около тийнейджърите  – телевизия, музика, интернет, социални мрежи, компютърни игри и т.н., прави английкия език част от ежедневието им. Но за правилното му усвояване и за целите на професионалната реализация и кандидатстването във висши учебни заведения – от основно значение е изборът на качествено образование – подходящи курсове по английски език и добри преподаватели.

Ние, от Met School of English, ви предлагаме точно това в нашите курсове по английски език – качествено обучение и доказани преподаватели И ОЩЕ – подготовка за най-популярните международни сертификати FCE, CAE, CPE и IELTS. Met School of English е партньор на Британски съвет и подготвителен център за сертификатите на Кеймбридж, затова при нас можете да получите най-добрата подготовка в областта!

Имате въпроси относно нашите курсове по английски език? Свържете се с нас! 

За записвания или повече информация относно условията за записване – обадете се на тел. 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020 или ни пишете!

Други курсове по английски език за деца и ученици:

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top