MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски език – Подготовка за IELTS изпит

Met School of English предлага подготвителни курсове по английски език за IELTS

Курсове по английски език

Какво е IELTS?

IELTS изпит (съкратено от International English Language Testing System) е най-популярният международно признат изпит по английски език в света за образование, имиграция и работа с двегодишна валидност.

С неговото успешно преминаване, вие ще можете да се възползвате от възможностите за образование, емиграция, заетост и професионална реализация навсякъде по света.

За какво е предназначен изпитът IELTS?

Изпитът IELTS е признат във всички държави, в които се изисква удостоверение за владеене на езиково ниво по английски език и където английският език ви е необходим за комуникация, за кандидатстване във висше учебно заведение, започване на работа и други цели.

В международен мащаб резултатите от изпит IELTS се признават от повече от 10 000 организации по света – образователни институции, висши учебни заведения, работодатели, правителства, имиграционни власти и професионални организации.

Изпитът IELTS е специално разработен от експерти в областта на езиковото обучение и оценяване, които справедливо и прецизно проверяват и оценяват нивото на владеене на английски език на кандидатите.

Преминаването на IELTS изпит ви гарантира успех, ако сте решили да кандидатствате в университет и/или да работите в страна, в която английският език ви е необходим.

Успешно взетият IELTS изпит ще ви разкрие нови хоризонти и възможности за професионално развитие и реализация. А вашата подготовка за IELTS изпит с курс по английски език от Met School of English ви осигурява този успех.

Формати на IELTS изпит

IELTS се предлага в два формата, в зависимост от вашата цел:

  • IELTS Academic – цели да провери и оцени готовността на кандидата да учи в академична среда. IELTS Academic е основно предназначен за обучение в университети на бакалавърско или следдипломно ниво. Научете повече
  • IELTS General Training е необходим за тези, които имат намерение да емигрират, работят, да кандидатстват за средно образование или да се занимават с професионално обучение в англоговоряща страна. Научете повече

И двата формата на IELTS изпит са разделени на четири части, като всяка една от тях осигурява точна и валидна оценка на четирите езикови умения: слушане (30 минути), четене (60 минути), писане (60 минути) и говорене (11-14 минути). „Говорене“ и „Слушане“ са идентични и за двата формата на изпита – IELTS Academic и IELTS General Training.

Защото да изберете подготовка за IELTS изпит от езиков център MET?

Нашите курсове по английски език за подготовка за IELTS изпит са създадени с цел едновременното развиване на езиковите умения на курсистите за всеки модул от изпита.

Независимо дали искате да емигрирате, да учите, да намерите нова работа или да упражнявате професията си в англоговоряща страна – подготовка за IELTS при нас е стъпката напред, която гарантира вашия успех.

Нашите подготвителни курсове по английски език за IELTS изпит ще ви подготвят напълно за всяка една част от изпита и за успешно преминаване на теста и в двата формата. Нашите доказани преподаватели имат дългогодишен опит в подготовката на курсисти за явяване на IELTS изпит и са детайлно запознати с всичките му компоненти. Те ще ви помогнат, не само да го преминете успешно, но и да получите възможно най-високата оценка.

Ние, в Езикова школа Met School of English подкрепяме нашите курсисти през цялото им обучение и по пътя до постигане на целта им, а именно успешното преминаване на IELTS изпит.  

За нас оценката, която ни дава всеки обучаващ се при нас е от значение, защото се стремим да ви предлагаме и осигуряваме възможно най-добрата подготовка по английски език. Вижте какво казват и как ни оценяват нашите курсисти тук: Отзиви>>

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top