MET SCHOOL OF ENGLISH 

Онлайн тест за проверка на ниво

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КУРСИСТИ

Отзиви за нас

"Доволна съм от преподавателката и от начина по който се провеждат часовете."

Мел

"Много съм доволна, че успях да закупя ваучер за този курс, тъй като ми е наложащо дъщеря ми да се подготви за изпити за сертификат по английски. Получих изключително компетентни насоки от служителите на фирмата, веднага беше насрочен час за предварителен тест за определяне на ниво."

Станислава

"Курсът ми помогна за по-нататъшното ми усъвършенствуване не само по Английски език, но и за бъдещетата ми реализация. Благодаря!"

Албена

"The best English school in Sofia! Thank you so much, you are great teachers!!!"

Надежда Петрова

"Много са учтиви служителите.Преподавателите са супер.С една дума много добро обслужване."

Ваня

"Най-добрите в София!! ПРЕПОРЪЧВАМ"

Александър Найденов

"The best English school with the best teachers!!! 🙂"

Бюлен Ходжова

"Благодаря на преподавателя ми в Met School за търпението и вниманието! Препоръчвам школата на всеки, който иска да научи английски и да вземе международен сертификат!"

Светла Иванова

"Препоръчвам школата! Уроците за възрастни се провеждаха след работно време, преподавателите обръщат внимание на всеки и накрая се получава сертификат. Определено си заслужаваше и благодаря!"

Елена

"Записах се на интензивен курс в школата и съм доволен. Имам намерение да продължа в следващите нива и препоръчвам центъра на всички."

Стоян

"Бих препоръчала школата на всеки, който иска наистина да научи английски! Завърших 2 нива там и съм доволна от всичко – местоположение, учители, отношение, цена! Благодаря!"

Красимира

"Записах се на курс по английски в Met School миналата година, защото работата ми го изискваше. Изкарах 2 поредни интензивни курса и вече мога и не се притеснявам да общувам свободно на английски, което беше най-важното! Благодаря ви!"

Милена

"Завърших ниво B1 и се записах на B2 отново в тази школа. Препоръчвам на всеки, който търси добър курс по английски за възрастни. Няма да се разочаровате!"

Таня

Scroll to Top