MET SCHOOL OF ENGLISH 

Политика за поверителност

Информация относно Администратора на лични данни

Наименование:МЕТ ТМ ЕООД

ЕИК/БУЛСТАТ : 201613410

Aдрес: гр.София ж.к. Младост 1 бл 141

E-mail: metiel@abv.bg

Телефон.:02/4782000

Информация относно компетентния надзорен орган

Наименование: Комисия за защита на личните данни

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Уеб сайт: www.cpdp.bg

Какви видове лични данни събира, обработва и съхранява МЕТ ТМ ЕООД

При запитване на потребител в уеб сайта - Имена, Телефон за контакт, Имейл адрес, IP адрес

За какви цели се използват вашите лични данни

Вашите лични данни се обработват от МЕТ ТМ ЕООД за следните цели:

  • счетоводни цели
  • предоставяне на услугите на МЕТ ТМ ЕООД

Срок на съхранение на личните Ви данни

МЕТ ТМ ЕООДсъхранява всички лични данни за период от 1 година или повече в случайте, когато естеството на самата комуникация го изисква, например при продължителни търговски и/или други отношения.

Предаване на вашите лични данни за обработване

МЕТ ТМ индиректно използва и предава част от личните данни на потребителите на трети лица и доставчици, които са:

  • Google Analytics
  • SuperHosting.bg (хостинг услуга)

Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни (право на изтриване или "правото да бъдеш забравен")

Можете да заявите изтриване на Вашите личните данни (и акаунт, ако такъв съществува) с изпращането на имейл на адрес metiel@abv.bg. Задължително е да удостоверите своята самоличност преди да изтрием данните за лицето, за което се отнасят данните.

Политика за използване на бисквитки (Cookie Policy)

МЕТ ТМ ЕООД използва бисквитки, които са важни за коректната му работа. Посещавайки нашия сайт, Вие приемате използването на бисквитки. Използваме следните видове бисквитки:

Задължителни бисквитки

Тези бисквитки са необходими за коректната работа на уебсайта. Чрез тях например установяваме правилния език, на които да визуализираме сайта.

Аналитични бисквитки

Благодарение на тези бисквитки ние следим посещаемостта на нашия сайт (Google Analytics), кои страници от сайта ни сте разгледали, дали сте посетили сайта ни през мобилно или десктоп устройство, операционна система и др.Чрез тях ние не събираме никаква друга информация, която за вашите лични данни.

Функционални бисквитки

Тези бисквитки Ви позволяват да използвате пълната функционалност на сайта ни, както и да запомняте предпочитания езикна уеб сайта.

Всички бисквитките, които получавате от нашия сайт, могат да бъдат блокирани от  браузъра, който използвате. Имайте предвид, че ако ограничите някои видове бисквитки, е възможно сайтът ни да не работи напълно коректно или както би се очаквало.

Scroll to Top