MET SCHOOL OF ENGLISH 

Подготвителни курсове по английски език за IELTS General Training

Met School of English предлага курсове по английски език за IELTS General Training изпит

ielts изпитЕзикова школа Met School of English предлага курсове по английски език за IELTS изпит, които ще ви подготвят за явяване на тест и в двата му формата IELTS Academic и IELTS General Training.

IELTS е международно признат изпит за оценяване на нивото на владеене на английски език в световен мащаб. Неговото успешно преминаване ще ви позволи да емигрирате, учите и работите в страни, в които английският език ви е необходим за комуникация и реализация и където е необходимо да удостоверите нивото си на владеене на езика.

Съществуват два формата на изпита IELTS – IELTS Academic и IELTS General Training.

Ако вашата цел е да се запишете за обучение в по-ниско образователно ниво (средно образование), да работите или да се занимавате с професионално обучение в англоговоряща страна или просто да емигрирате в англоезична страна, тогава правилният формат за вас е  IELTS General Training.

От какво се състои изпитът IELTS General Training?

IELTS General Training изпит се състои от четири части – четене, писане, слушане и говорене и има за цел да оцени четирите езикови умения и това как ще използвате английски език зв ежедневието си и в работата:

  1. Слушане – 30 минути + 10 допълнителни минути, в които да отговорите на въпросите писмено. Слушане на 4 записани монолога и разговори.
  2. Четене – 60 минути. Три дълги текста за четене със задачи; два или три кратки фактически текста в раздел 1; два кратки фактически текста, свързани с работата, в раздел 2; един по-дълъг текст по темата от общ интерес в раздел 3; автентични текстове (взети от фирмени ръководства, официални документи, книги и вестници).
  3. Писане – 60 минути. Включва 2 задачи за писане. Задача за писане на писмо от най-малко 150 думи; Задача за писане на кратко есе от най-малко 250 думи.
  4. Говорене – 11-14 минути. Интервю лице в лице, включващо кратки въпроси, които говорят подробно за позната тема и структурирана дискусия.

Използваните текстове ще бъдат реални, взети от реклами, фирмени и официални ръководства и документи, книги, вестници, списания и т.н.

Частите „Слушане“ и „Говорене“ са еднакви и за двата формата на IELTS изпита – IELTS Academic и IELTS General Training.

Защо да изберете подготвителен курс по английски език за IELTS от езиков център MET?

Езикова школа Met School of English ви предлага обучение, които ще ви подготви да се справите не само с изпита IELTS, но и с предизвикателствата и разнообразните житейски, професионални и ежедневни ситуации, които ви предстоят след изпита. Нашите опитни и отлично подготвени преподаватели ще развият вашите езикови умения заедно с увереността, която ви е необходима за свободното използване на английски език в англоезична среда.

Нашите подготвителни курсове по английски език за изпита IELTS General Training са разработени с цел да осигурят качествена подготовка на необходимото ниво, така че нашите курсисти да се справят по възможно най-добрия начин на теста.

Ние разбираме значението на изпита IELTS за вас и сме готови да ви съдействаме и подкрепим по пътя на постигане на вашата цел. Ако търсите ефективни и достъпни подготвителни курсове за IELTS изпит и езикова школа, на която да се доверите – сте попаднали на правилното място. Нашите преподаватели са доказани професионалисти в преподаването на английски език и подготовката за международни сертификати.

За нас оценката, която ни дава всеки обучаващ се при нас е от значение, защото се стремим да осигуряваме възможно най-добрата подготовка по английски език. Вижте какво казват и как ни оценяват нашите курсисти тук: Отзиви>>

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top