MET SCHOOL OF ENGLISH 

Подготвителни курсове по английски език за IELTS Academic изпит

Met School of English предлага подготвителни курсове по английски език за IELTS Academic изпит

ielts изпит

Езиков център Met School of English провежда подготвителни курсове по английски език за явяване на изпит IELTS във форматите IELTS Academic и IELTS General Training.

IELTS или International English Language Testing System е международно признат изпит, преминаването на който ви осигурява различни възможности в световен мащаб. А именно -продължаване на обучението в по-висока степен на образование, миграция, започване на работа във всички англогоезични страни.

Ако вашата цел е да продължите образованието си във висше учебно заведение в англоезична страна, пред вас се явява задачата да се подготвите достатъчно добре, че да преминете успешно IELTS изпит, и по-точно форматът на теста – IELTS Academic.

От какво се състои изпитът IELTS Academic?

IELTS Academic изпит се състои от четири части – четене, писане, слушане и говорене и цели да  оцени четирите езикови умения и това как ще използвате английски език за академични цели:

  1. Слушане – 30 минути + 10 допълнителни минути, в които да отговорите на въпросите писмено. Слушане на 4 записани монолога и разговори.
  2. Четене – 60 минути. Три дълги текста за четене със задачи; текстовете варират от описателни и фактически до дискурсивни и аналитични. Включва невербален материал като диаграми, графики или илюстрации; текстовете са автентични (от книги, списания и вестници)
  3. Писане – 60 минути. Задача за писане от поне 150 думи, в които кандидатът трябва да обобщи, опише или обясни таблица, графика или диаграма. Задача за писане на есе от най-малко 250 думи
  4. Говорене – 11-14 минути. Интервю лице в лице, включващо кратки въпроси, които говорят подробно за позната тема и структурирана дискусия.

Частите „Слушане“ и „Говорене“ са еднакви и за двата формата на IELTS изпита – IELTS Academic и IELTS General Training.

Защода изберете подготвителен курс по английски език за IELTS от езиков център MET?

Вашият избор на курс по английски език е водещ и определящ по-нататъшния ви успех – преминаването ви на теста и оценката, която ще получите на него. При избора ви на езикова школа по английски език, е важно да попаднете на опитни и квалифицирани преподаватели, които освен, че са напълно запознати с IELTS изпита, но и са готови да ви съдействат и да ви отделят индивидуално внимание като обучаващ се.

Преподавателите в езиков център МЕТ имат дългогодишен опит в обучението по английски език и подготовката за явяване на IELTS изпит. Нашите подготвителни курсове по английски език за IELTS са създадени с цел да отговорят на необходимостта от качествена подготовка за изпита IELTS на нашите курсисти. За нас е важно всеки курсист, обучаващ се при нас, не само да премине успешно изпита, но и да постигне възможно най-високите резултати на него. Това е така, защото разбираме колко важен е за вас този изпит, които ще открие пред вас многобройни възможности за вашето развитие и реализация в избраната от вас област. Каквата и да е посоката, в която смятате да се развивате и учите в чужбина, ние ще ви помогнем да преминете през подготвителния етап, които ще ви донесе успех на изпита IELTS.

Вижте какво казват и как ни оценяват нашите курсисти тук: Отзиви>>

Курсове по английски език от езиков център MET

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК НИВО A1

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК НИВО A2

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК НИВО B1

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК НИВО B2

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК НИВО C1

KУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА IELTS ИЗПИТ

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top