MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски език ниво C1

MET School ви представя курсове по английски език ниво С1 Advanced

Курсове по английски езикПредлаганите от езикова школа Met курсове по английски език ниво C1 са предназначени за напреднали. За тези от вас, които искат да достигнат изключително високо ниво на владеене на езика.

В програмата на нашите курсове по английски език ниво C1 е заложен материал, който ще усъвършенства владеенето ви на езика. След завършване на курса вие ще сте способни да използвате речник, богат на идиоми и фразеологични глаголи. Ще можете да общувате свободно във всякакви ситуации без затруднения. Ще се изразявате на изключително високо граматично, лексикално и стилистично издържано ниво. Четенето, писането, разбирането и предаването на съдържание на сложен и дълъг текст няма да е проблем за вас. Същото се отнася и за случаите, в които ще слушате или наблюдавате на живо лекции, дискусии или художествени творби. Ще можете да пишете обосновано, аргументирано и детайлно всякакъв тип текстове. И още…

Завършването на курсове по английски език ниво C1 ви гарантира изключително доброто ниво на владеене на езика. Това е особено важно, ако искате да учите или работите в англоезична страна. Познанията ви след курса ще ви гарантират свободно общуване на английски език навсякъде по света!

За добрите ви резултати ще отговарят нашите висококвалифицирани преподаватели. Те редовно ще ви предизвикват с интересни задачи по време на провеждането на курсове по английски език ниво C1. Ще следят за успеха и напредъка ви и ще ви насърчават да преследвате високите си цели.

Новите знания, които ще имате след завършване на курс по английски език за напреднали

 

  • Завършилият успешно курса ще може да разбира широк кръг от теми. Той ще може да чете и разбира дълги текстове, както и да долавя напълно смисъла им.
  • Завършилият курсове по английски език ниво C1 от езикова школа MET School ще може да изразява гладко идеи. Може да води спонтанен разговор, без да се замисля за използваните думи и изрази.
  • Курсистът ще може да използва гъвкаво и успешно езика за социални, академични и професионални цели.
  • Всеки, завършил обучението по английски език за ниво C1 ще може да създава ясен, добре структуриран и подробен текст на сложни теми.  Той ще може да използва познанията си и да контролира средствата за организация и свързаност на речта.
  • Обучаваният ще може да използва езика свободно, да участва в дискусии по сложни въпроси.
  • Завършилият ще може да гледа и разбира телевизионни предавания и филми без усилия.
  • Ще можете да разбирате дълги и сложни нехудожествени и художествени текстове и техните стилистичните особености. Ще разбирате и специализирани статии и дълги технически инструкции дори такива, които не са свързани с вашата сфера на дейност.
  • Завършилият курсове по английски език ниво C1 ще може да се изразява без затруднение при създаването на социални или професионални контакти. Ще може точно да изразява идеи и мнение и да свързва аргументите си с тези на събеседниците си.
  • Обучаваният ще има възможност да се изразява писмено и устно, като съобразява стила и ситуацията на общуване.

Нашите курсове по английски език ниво C1 се провеждат два пъти в седмицата по 2 часа. Курсовете могат да бъдат сутрешни или вечерни, така че да можете да ги комбинирате с останалите си ангажименти.

Уроците са подходящи за деца и ученици, също така и за възрастни. Програмата на групите курсове по английски език ниво C1 са съобразени с нивото и нуждите на обучаваните.

Сертификат след завършен курс по английски език ниво C1

Като официален изпитен център за международнопризнатите сертификати Language Cert, езикова школа MET има подарък за вас. Всеки, завършил успешно курсове по английски език ниво C1 получава и безплатна подготовка за изпит за сертификат Language Cert. Сертификатът за това ниво ви удостоверява перфектното владеене на езика, ако имате за цел обучение или работа в англоезични страни.

За тези от вас, които искат да напредват още по-бързо, MET School предлага и интензивни курсовеТяхната продължителност е 1 месец и покрива нивата на владеене на английски език от A1 до C1.

Повече информация за другите нива на нашите курсове по английски език може да прочетете тук:

Успехът и свободата ви на общуване по целия свят са във вашите ръце! Запишете се на курсове по английски език за ниво C1 – свържете се с нас!

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top