MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски език ниво B1

Курсове по английски език ниво B1 Intermediate от езикова школа MET School

Курсове по английски езикНашите курсове по английски език ниво B1 имат за цел да допълнят граматическите познания, придобити от нива A1 и A2. Лексиката в ниво B1 акцентира на по-специфични форми на изразяване и обогатяване на речниковия запас, достигайки по-голяма дълбочина. Текстовете за четене стават по-трудни и нивото на общуване се покачва. Темите за обсъждане стават по-обширни и задълбочени.

В програмата на всичките ни курсове по английски език ниво Bе застъпена употребата на фразеологични глаголи и идиоматични изрази. Упражненията за говорене и слушане обръщат по-специално внимание на специфичната лексика, заложена в сложността на нивото. Курсистите придобиват уменитето да възприемат и създават по-сложни текстове и да изразяват лични впечатления.

Писмените упражнения усъвършенстват уменията за писане на неформални и официални документи (като писма, CV и други). По време на нашите курсове – ниво B1 обучаващите се съставят текстове по актуални въпроси. Други теми при писмените упражнения са изразяването на лично мнение и отношение, описание на хора и места, изтъкване на предимства и недостатъци.

В бързото напредване ще ви направляват нашите висококвалифицирани преподаватели. Те отговорно и систематично ще следят за успеха ви и ще ви дават добри насоки и препоръки. Записвайки се на курс за ниво B1 вие сте една крачка по-близо до покоряването на английската реч!

Какви са новите умения, които ще придобиете с нашите курсове по английски език – B1?

  • Курсистът ще може да разбира съществените моменти и стандартната употреба на езика по познати теми. Обикновено в разговори, които се провеждат на работа, в училище, през свободното време и т.н.
  • Завършилият успешно курса ще може да се справи с повечето ситуации, които могат да възникнат, докато пътува в англоговорящи страни.
  • Завършилият курс – B1 от езикова школа MET School може да създава свързан текст по познати или лични теми.
  • След завършване на курса, обучаващият се ще може да разказва за опит и събития, мечти, надежди и амбиции. Той ще е способен да дава кратки обяснения и причини, както и да изразява лично мнените и планове.
  • Завършилият придобива по-високо умение за комуникация.
  • Успява да предава чувства, информация и мнения по познати теми.
  • Всеки завършил ниво B1 има способност за участие в дискусия.
  • Може да описва себе си и събития, които е преживял.

Занятията на нашите курсове по английски език – B1 се провеждат два пъти в седмицата по 2 учебни часа. Като, според предпочитанията си, обучаващите се могат да избират между сутрешни и вечерни курсове.

Нашите курсове са разработени според индивидуалните ви нужди. Програмата е разработена, според нивото и възрастта на курсистите. Предлаганите курсове по английски език са подходящи и за най-малките и учениците, и за възрастни.

След завършен курс по английски език ниво B1

Като официален и първият в България изпитен център за сертификатите Language Cert, езикова школа МЕТ ви съдейства да защитите международен сертификат. Всеки, който успешно е завършил курс по английски език за ниво B1може да получи безплатна подготовка за международно признатите сертификати LanguageCert.

Освен редовните курсове по английски с продължителност 8 месеца, МЕТ School предлага и интензивни курсове по английски езикМоже да изберете някой от тях, с продължителност 1 месец, според нивото си – от ниво А1 до ниво С1.

Повече информация за другите курсове по английски език, предлагани от езикова школа MET School може да намерите тук:

Напредвайте смело и категорично с Met School of English! Запишете се на курсове по английски език за ниво B1! Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top