MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски език ниво A1

Езикова школа MET School предлага курсове по английски език ниво А1

Курсове по английски езикМатериалът, който се изучава по време на нашите курсове за ниво А1, обхваща основите на граматиката на английския език. Курсистите се запознават с основния речник и лингвистични структури на езика, уроците са подготвени така, че да напредвате бързо и лесно. Курсовете по английски език за начинаещи обхващат 4 основни умения – говорене, писане, четене и слушане. Нивото А1 има за цел да запознае курсистите с основните граматически времена и има базов ограмотителен характер. Лексиката обхваща ежедневното общуване на битово и социално ниво.

Тези курсове по английски език ниво А1 са подходящи като първи уроци за начинаещи. Курсовете за ниво A1 са и за тези, които са учили английски отдавна и имат нужда от опресняване на знанията си. За вашата добра подготовка ще се погрижат нашите висококвалифицирани преподаватели. Доказалите се във времето методи, с които те работят ще ви помогне да напредвате неусетно и с удоволствие. Програмата на курсовете ще ви даде ясна представа за различните ситуации на общуване – формална и неформална, и начина на изразяване.

Докато се обучавате в нашите курсове вие винаги ще сте наясно и с напредъка си. В програмата на курсовете по английски език е предвидена редовна проверка и проследяване на успеваемостта на всеки един от вас.

Какви умения развиват нашите курсове по английски език ниво A1?

  • След завършване на курса, обучаващият се ще може да разбира и използва познати ежедневни изрази. Курсистът ще може да борави с основни фрази, насочени към удовлетворяване на конкретен тип потребности.
  • Завършилият курс за ниво А1 от езикова школа MET School ще може да представя себе си на другите. Той ще може да задава и да отговаря на въпроси, свързани с личните данни. Обучаваният ще може да обясни къде живее, ще може да дава информация за хората, които познава и нещата, които има.
  • Завършилият успешно курса ще може да общува по прост начин, при условие че другото лице говори ясно и бавно и е готово да съдейства при неразбиране.
  • Завършилият може да разбират кратки текстове по познати теми.
  • Курситът може да се изразява устно и писмено с прости изречения. Може да разчита и попълва документи като формуляри, съдържащи лична информация.

Нашите курсове по английски език за ниво А1 се провеждат два пъти в седмицата по два учебни часа. Курсистите имат възможност да избират между занятия сутрин или вечер.

Програмата е структурирана и съобразена с нивото на курсистите. Предлаганите курсове по английски език за ниво А1 развиват ключови езикови компетенции. Уроците по английски език са подходящи както за най-малките, така и за ученици и възрастни. Нашите учебни програми за ниво А1 са специално разработени, за да отговорят на всички индивидуални нужди.

След завършен курс по английски език за ниво А1

Езикова школа МЕТ е официален изпитен център за международно признатите сертификати Language Cert. Всеки, който успешно е завършил курс по английски език за ниво А1може да получи безплатна подготовка за международните сертификати LanguageCert.

МЕТ School предлага също и интензивни курсове по английски език – от ниво А1 до ниво С1, с продължителност един месец.

За повече информация относно другите курсове, предлагани от езиков център MET School кликнете върху желаното ниво:

Започнете пътят си към отличното владеене на чужда език още днес – Met School of English Ви очаква! Запишете се на курсове по английски език за ниво А1 – свържете се с нас!

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top