MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски език ниво A2

Езикова школа MET School ви представя своите курсове по английски език ниво А2

Курсове по английски езикИзучаваният материал, по време на курсове по английски език за ниво А2, засяга основите на граматиката в английския език. Темите са структурирани, така че да довършат основата, поставена от курсовете за ниво А1. Завършването на това ниво обогатява речника на курсистите, като включва фразовите глаголи и други специални структури. Четирите основни умения, застъпени в курсовете са слушане, четене, писане и говорене.

След завършване на курс по английски език ниво А2 вие ще увеличите броя на думите и изразите в речника си. Ще можете да общувате свободно на ежедневни теми, засягащи вас, хобитата и заниманията ви и да използвате основните граматически времена. Ще разпознавате и произнасяте правилно специфични за английския език звуци. Вие ще имате умението да четете и разбирате лесни текстове и да пишете кратки текстове по зададена тема.

Нашите курсове по английски език ниво А2 са за начинаещи, но са подходящи и за тези от вас, които имат нужда от опресняване на наученото преди време. Нашите преподаватели ще ви помагат с бързото и лесно напредване. Освен това те системно ще следят и проверяват напредъка ви и ще ви дават обратна връзка.

Какво умения ще придобиете след завършен курс по английски език за ниво A2?

  • Курсистът може да разбира често използвани изрази и изречения, отнасящи се до теми, свързани с него. Може да обясни семейни връзки, основна лична информация за него и близките му.
  • След завършване на курса, обучаващият се ще може да говори на теми като пазаруване, местна география, заетост и други.
  • Завършилият курс – А2 от езикова школа MET School ще може да дава информация за прости и рутинни задачи. Ще може да води разговор и за познати и рутинни въпроси, изискващи прост и директен обмен на информация.
  • Обучаващият се ще има умението да описва с прости изречения лична информация, непосредствена среда. Както и да задава и да отговаря на въпроси в за непосредствени нужди.
  • Завършилият може да разбира изречения и често използвани изрази, както и да извлича информация от документи и други източници източници на информация.
  • Завършилият курсист ще има възможността да се изразява писмено и  да комуникира в определени ситуации.

Предлаганите от езикова школа MET School курсове по английски език ниво А2 се провеждат по 2 учебни часа – два пъти в седмицата. Според времето, с което разполагат, курсистите могат избират между сутрешни и вечерни занятия.

Програмата е съставена и съобразена с началното ниво на обучаващите се. Нашите курсове по английски език за ниво А2 са подходящи както за деца и ученици, така и за възрастни.  Уроците по английски език са разработени с цел да развиват ключовите езикови компетенции. Всички курсове са специално структурирани, за да посрещнат индивидуалните нужди на всички в курса.

Какво получавате още след завършен курс по английски език за ниво А2

Met School of English е изпитен център за сертификатите за владеене на английски език с безсрочна валидност Language Cert. С успешното завършване на курсове по английски език за ниво А2вие получавате възможността за безплатна подготовка за LanguageCert международни сертификати.

Езикова школа МЕТ предлага и едномесечни интензивни курсове за всички нива на владеене на английски език.

Научете повече за другите курсове по английски език, които езикова школа MET School предлага, като кликнете на съответното ниво:

Напредвайте бързо и приятно и общувайте с целия свят! Езикова школа MET School ви очаква! Запишете се на курс по английски език за ниво А2 сега!

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top