MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски език ниво B2

MET School предлага курсове по английски език ниво B2 Upper-Intermediate

Курсове по английски езикНашите курсове по английски език ниво B2 са предназначени за напреднали, които искат да задълбочат знанията си. Този курс е за всеки, който иска да познава специфичните особености, както в граматиката, така и в лексиката на английски език. В началото на курса се прави обобщение на наученото досега и се поставя акцент на по-сериозното навлизане в лексиката. Изучават се особеностите в употребата на езика в устната и писмената реч. Това включва и навлизането в специфичната фразеология на езика.

Материалът, залегнал в програмата на курсовете по английски език ниво B2 предлага разнообразни и интересни възможности за усъвършенстване на езика. Темите за обсъждане са още по широки и засягат различни области от живота. Част от тях например са – пътувания и екскурзии в чужбина, книги и филми, новини и теории, екстремни преживявания, история, спомени, факти от живота, лайфстайл и други.

 

По време на нашите курсове по английски език ниво Bсе обръща специално внимание на разговорния английски. За това ще се поставяме в различни интересни ситуации като изразяване на интерес или изненада. Ще научим начини за възпитано и внимателно общуване, бизнес изрази, защитаване на теза. В ниво B2 ще научите правилната употреба на много идиоматични изрази и фразови глаголи. Така вие свободно ще демонстрирате знанията си по английски език на едно по-сериозно ниво.

Но това е само малка част от всичко останало, което ще натрупате като знания и умения след завършване на курс по английски език ниво B2 при нас.

Вашият напредък по време на нашите курсове внимателно се проследява нашите квалифицирани преподаватели. По време на курса те редовно ще проверяват и насърчават придобиването ви на високи компетенции по английски език.

Какъв ще е вашият напредък след завършване на курс – ниво B2?

  • Завършилият успешно курса ще може да разбира основните идеи в сложен текст по конкретни и абстрактни теми. Ще може да участва в технически дискусии в областта, в която са се специализирали.
  • Завършилият курс ниво B2 от езикова школа MET School ще може да използва английският език гъвкаво. Ще може да води свободно разговори в ежедневието си с англоговорящи без напрежение и за двете страни. Общуването става свободно и с лекота, независимо дали темите и ситуациите са познати за него.
  • Курсистът ще може да създава подробен и ясен текст по широк кръг от теми. Той може да изложи гледната си точка по актуален въпрос, посочвайки предимства и недостатъци в различни варианти.
  • Завършилите ще могат да разбират дълга устна реч и да проследяват сложна аргументация по позната тема. Ще могат да гледат и разбират англоезични предавания и филми без сериозни затруднения.
  • Курсист с взето ниво B2 ще може да чете и разбира съвремененни художествени произведения.

Предлаганите от нас курсове по английски език ниво B2 се провеждат 2 два пъти в седмицата по два учебни часа. Според заетостта и свободното ви време може да избирате между курсове сутрин или вечер.

Програмата на нашия курс по английски език ниво B2 e съобразенa и изготвенa според нивото и индивидуалните нужди на курсистите. Курсовете са подходящи за деца и ученици, както и за възрастни.

Възможност за сертификат след след завършен курс – ниво B2

MET School е първият у нас официален изпитен център за Language Cert – международно признати сертификати. При нас, след завършване на курсове по английски език ниво B2 имате възможност безплатно да се подготвите за изпит за сертификат.

Освен 8-месечните ни курсове по английски език, ние от MET School предлагаме и интензивни курсове по английски език. Те са с продължителност един месец и покриват нивата от А1 до С1.

Допълнителна информация за другите курсове по английски език, предлагани от нас може да прочетете тук:

Общувайте свободно и без граници с Met School of English! Запишете се на курсове по английски език за ниво B2 – свържете се с нас!

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top