MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски език за деца и ученици от 11 до 15 години – Senior

Met School of English ви представя курсове по английски език за деца от 11 до 15 г.

Курсове по английски езикНашите курсове по английски език за деца – Senior са специално разработени за ученици на възраст от 11 до 15 години. Senior курсовете по английски език са създадени да удовлетворят нуждата от адекватно за възрастта и ефективно обучение по английски език, като развиват едновременно всички езикови умения на учениците – говорене, четене, слушане, писане.

Учениците в тези курсове по английски език за деца се разпределят в зависимост от нивото си на владеене на английски език в нивата: AS1, AS2, BS, CS, DS.

Учебните програми на нашите курсове по английски език за деца (11-15 г.) осигуряват последователно преминаване и надграждане на обучението на по-високо ниво, като имат за цел да помогнат на учениците: да обогатят и задълбочат знанията и уменията си; да разширят и развият знанията и уменията си за общуване на английски език на по-високо от предишното ниво; да развият уменията си за четене и разбиране на несложни текстове; да придобият и развият уменията за изразяване в писмена форма на мисли и идеи на английски език; да разширят граматическите си познания и да обогатят знанията си за други народи и култури и други.

Обучението в тези курсове по английски език за деца и ученици (11-15г.) се води от български и от чуждестранен преподавател (Native Speaker) – висококвалифицирани, опитни и мотивирани преподаватели. Те подкрепят учениците, като се стремят не само към максимално ефективно обучение, но и към поддържане и развитие на висока мотивация у учениците за учене на английски език.

Сертификати след завършване на Senior курсове по английски език за деца (11-15 г.)

Занятията в нашите Senior курсове по английски език за деца се провеждат в малки групи с до 10 курсисти. В края на учебната година се провеждат тестове – устен и писмен, след преминаването на които всеки ученик получава сертификат за завършено ниво.

Международно признати сертификати

Нашите Senior курсове по английски език подготвят успешно учениците от 11 до 15 г. за международни сертификати KET for Schools и PET for Schools на University of Cambridge. Тези сертификати са първата крачка на всеки курсист към най-популярните, престижни и международно признати сертификати за владеене на английски език – FCE, CAE, CPE на University of Cambridge.

Езиков център Met School of English е единственият представител на LanguageCert в България

Всеки ученик, който е завършил нашите курсове по английски език може да се яви на изпит и да получи международен сертификат LanguageCert.

Научете повече за LanguageCert сертификати тук >>

Определяне на нивото на владеене на английски език

Определянето на нивото на владеене на езика от бъдещия курсист се извършва чрез решаване на писмен тест и/или интервю с преподавател.

Можете да направите сами проверка на нивото онлайн – Тест за определяне на ниво>> 

Записвания за Senior курсове по английски език за деца от 11 до 15 годишна възраст

Препоръчваме ви първо определане на нивото на владеене на английски език от ученика, чрез решаване на нашия онлайн тест: Тест за определяне на ниво>> 

Можете да запишете вашето дете на нашите Senior курсове по английски език от тук: Онлайн записване>>

Ако се затруднявате, имате въпроси, или се интересувате от условията за записване, за който и да е от нашите курсове по английски език – свържете се с нас!

Други курсове по английски език за деца и ученици:

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top