Курсове по английски

Стартира записването за курсове по английски език за ученици през новата учебна година (2019/2020)

Запишете вашето дете на целогодишен курс по английски език сега и вземете:

  • Безплатни подготвителни уроци по английски през септември с британски преподавател;
  • 30% намаление на таксата на курса – от 1000 лв. на 699 лв.;
  • Безплатни учебни помагала за учебната година.

курсове по английски език софия

Краят на лятото и началото на новата учебна година са съвсем близо. А с тях идва ред и на всички останали задължения, които очакват да бъдат включени в нашия график. Едно от най-важните неща за учениците несъмнено е изборът и записването за целогодишни курсове по английски език.

Курсове по английски език за деца и ученици от 1 до 12 клас в Met School of English

Щом четете това, може би вие или вашето дете вече сте посещавали наши курсове по английски език? Или може би ви предстои да изберете първия езиков курс за вашето дете и се стараете да направите най-добрия избор? Вашето дете може вече да е изучавало английски език – вкъщи, в детската градина, в училище или в езикова школа. Във всеки случай, най-вероятно сега е дошъл моментът да изберете курс по английски за деца / ученици за новата учебна година.

Какъвто и да е вашият повод, при нас ще намерите това, което търсите – ефективно обучение по английски език, с доказани резултати. Защото най-добрите резултати, към които можем да се целим  – това са успехът и постиженията на нашите курсисти. В края на всеки курс по английски език, курсистът полага финален тест, след успешното преминаване на който, получава сертификат.

Нашите курсове по английски език за деца и ученици от 1 до 12 клас са създадени с цел успешна подготовка за международен сертификат (FCE, CAE, CPE или IELTS) – най-високото постижение в чуждоезиковото обучение.

Ученическите курсове по английски са с продължителност 8 месеца, разделени на два учебни срока. Започват на 02.10.2019 и продължават до 07.06.2020 г.

Както всяка учебна година, Met School of English предлага на първите записани курсисти 30% намаление на цената на целия курс. Таксата може да бъде заплатена на две вноски. А всички, които я внесат еднократно при записване, получават и безплатен комплект учебни помагала. И това не е всичко. Всеки курсист, записал се сега, преди началото на учебната година, получава и възможността да посещава нашите подготвителни часове през септември с британски преподавател напълно безплатно!

График на ученическите курсове по английски език:

Занятията на курсовете са напълно съобразени с графика на учениците – провеждат се в обратна на училищната смяна, два пъти седмично, по два учебни часа.

Повече за обучението:

Целогодишните курсове по английски са създадени за ученици от 1 до 12 клас, по учебна програма, изцяло съобразена с възрастовите особености на учащите.

  • Английски за деца от 7 до 11 години – Junior. Обучението е разделено на следните нива: AJ1 – за деца на 7-8 години; AJ2 – 8-9 години; BJ1 – 9-10 години; BJ2 – за деца на 10-11 години.
    За повече информация, вижте тук >> 
  • Английски за деца и ученици от 11 до 15 години – Senior. Курсистите се разпределят в зависимост от нивото им на владеене на английски: AS1, AS2, BS, CS, DS.
    Научете повече тук >> 
  • Английски за ученици от 8 до 12 клас. Най-големите курсисти в ученическите ни курсове по английски получават подготовка за най-престижните и международно признати сертификати FCE, CAE, CPE на University of Cambridge. Предлагаме допълнителна възможност за  подготовка за IELTS изпитза тези, които планират да учат и/или работят в чужбина. Повече за курсовете по английски за ученици от 8 до 12 клас, можете да намерите тук >>

И не забравяйте – поради ограниченото време до началото на учебната година, само сега нашето предложение включва и още:

  • Безплатни подготвителни уроци по английски с британски преподавател през септември;
  • 30% намаление на таксата на курса;
  • Безплатни учебни помагала за учебната година.

Как да се запишете за курс или да получите повече информация?

Свържете се с нас на:

  • Адрес: гр. София бул. Скобелев №6 ет.2
  • Тел: 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020 или email: metiel@abv.bg.

Полезни връзки:

Scroll to Top