Курсове по английски

Курсове по английски език всички нива А1-C1, FCE, CAE, IELTS с начало 7 октомври

Предстоящи курсове по английски език за всички нива на обучение от A1 до C1, с начало 7 октомври в Met School of English

Ако сте пропуснали интензивните курсове по английски език през лятото в Met School of English, може да изберете някой от двумесечните ни курсове, с начало 07.10. Занятията са  два пъти седмично, сутрин или вечер, по два учебни часа. Предлагаме курсове по английски език всички нива А1-С1, както и подготовка за най-популярните международни сертификати FCE, CAE, IELTS. А за да ви осигурим най-добрите курсове по английски език, част от часовете се провеждат с британски преподавател.

Графикът на предстоящите курсове по английски език от 7 октомври е спрямо възможностите на нашите курсисти. Занятията ще се провеждат два пъти седмично, сутрин или вечер – в зависимост от избраната за вашето ниво група. Възможностите са:

  • Сутрин: 8:30 и 10:00 часа;
  • Вечер: 17:30 – 19:00 часа;
  • Вечер:19:00 – 20:30 часа.

Запишете се на курс до 26.09 и вземете 50% отстъпка от цената!

Стандартната цена на предстоящия курс е 398 лв., а до 26 септември цената е промоционална – 199 лв.!

Независимо дали желанието ви е да използвате английски в професионална среда, да учите или живеете в чужбина или да пътувате, нашите курсове по английски език ще ви дадат много повече от това и то в дългосрочен план. Несъмнено ще почувствате многобройните ползи от новите ви знания и умения във всяка една сфера от вашия живот. По-високото ниво на владеене на английски език и по-богатият ви речников запас ще ви направят по-уверени в комуникацията на английски и ще ви разкрият възможности, за които дори не сте помисляли. Разбира се, след успешното завършване на курсове по английски език при нас, ще получите и валиден сертификат, удостоверяващ нивото ви.

По време на нашите курсове по английски език ще работите с висококвалифицирани и опитни преподаватели, които имат за цел да ви предоставят възможно най-добрата чуждоезикова подготовка. Те ще ви помогнат да подобрите и повишите своите знания и умения в подкрепяща и мотивираща учебна среда. Постепенно ще изградите нужната увереност и ще усвоите езика със завършването на всяко едно ниво.

Каквито и да са вашите възраст и ниво на владеене на английски, ако имате желание да се запишете на курсове по английски език и да повишите нивото си, не се колебайте да го направите сега. Ще бъдете разпределени в група с курсисти, който са на вашето ниво и имат същата мотивация за учене на нов език, както и вие. Освен това, ще получавате и обратна връзка за вашия личен напредък от преподавателите ни. Те ще ви предоставят индивидуални съвети и помощ, с които да напредвате по най-добрия и ефективен път спрямо както целите на обучението, така и спрямо вашите лични потребности.

За тези от вас, които се нуждаят от допълнителна подготовка за явявaне на изпити за международно признатите сертификати FCE, CAE, CPE на University of Cambridge или IELTS, можете да разчитате на нас и за това. Свържете се с нас, запознайте ни с вашите цели и ние ще ви предложим възможно най-доброто и работещо за вас решение.

курсове по английски език софияКак да се запишете на предстоящите курсове по английски език от 7 октомври?

Свържете се с нас на:

  • Адрес: гр. София, бул. Скобелев №6 ет.2
  • Тел: 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020 или email: metiel@abv.bg.

Полезни връзки:

Scroll to Top