курсове по английски

Защо са важни подготвителните курсове по английски за международен сертификат?

Курсове по английски за възрастниМеждународният сертификат по английски език е документ, който удостоверява успешното завършване на обучение и успешно положен изпит или серия от изпити. За да се подготвите за тях, е препоръчително да отделите достатъчно време и средства, които зависят от настоящото ви ниво на владеене на езика и други фактори. Най-добрият начин да го направите, е като посещавате подготвителни курсове по английски език при преподавател/и с нужната квалификация и опит.

Едни от най-популярните сертификати по английски език в света са FCE, CAE, CPE на University of Cambridge и IELTS. Именно за тях можете да се подготвите с нашите курсове по английски език за всеки от изпитите (за повече информация, вижте тук >>).

Инвестицията в подходящи курсове по английски за подготовка за международен сертификат със сигурност си заслужава. Такъв сертификат ще ви позволи да откриете голямото разнообразие от нови възможности за учене и работа във всяка една сфера по света. Освен това, дори и да не планирате заминаване в чужбина, ако имате международно признат сертификат по английски език, е по-вероятно да наемат вас на желаната работа или позиция, отколкото вашите конкуренти без сертификат. Във всички случаи, изразходваните време, пари и усилия ще се възвърнат, а от вас самите зависи в какъв мащаб ще се осъществят желанията и амбициите ви. Met School of English ви предлага възможността да се подготвите за FCE, CAE, CPE на University of Cambridge и за IELTS на възможно най-добрите и достъпни условия, а подготовката която ще получите е една гарантирано от най-добрите.

Какви са предимствата на всеки един от тези сертификати?

  • First Certificate in English (FCE) – орговаря на ниво B2 от Общата европейска езикова рамка и е най-популярният сертификат, който ще ви позволи да живеете и работите в англо-говоряща страна и да учите и посещавате обучения и курсове на английски език.
  • Certificate in Advanced English (CAE) – отговаря на ниво C1, безсрочен е и се признава официално от хиляди образователни, правителствени и бизнес организации и работодатели по света.
  • Certificate of Proficiency in English (CPE) – отговаря на ниво C2 и също е с безсрочна валидност. Удостоверява това, че владеете английски достатъчно прецизно, за да го използвате професионално – за работа и по-високо ниво на обучение.

Повече за сертификатите на University of Cambridge, можете да научите тук >>

  • IELTS – International English Language Testing System е най-популярният сертификат по английски в света и има валидност 2 години. Предлага се в 2 формата в зависимост от целта ви – IELTS Academic (за кандидатстване във висше учебно заведение, за образование в чужбина) и IELTS General Training (за емиграция, за работа, за кандидатстване за образование).

Повече за двата формата на IELTS изпити и нашите подготвителни курсове по английски за явяването на тях, можете да намерите тук:

… или като се свържете с нас >>

Английският език е очевидно най-необходимият език за всеки, който има амбициите да получи достатъчно добро ниво на образование, по-престижна и търсена професия и най-вече – да учи и/или работи в международна среда или компания. Международно признатият сертификат не само доказва вашите високи езикови знания и умения по английски език, но е и задължително условие за емиграция, работа и/или учене в някои англоезични страни. Ако планирате да емигрирате в Австралия, Нова Зеландия и Канада, притежаването на IELTS сертификат е задължително доказателство за езиковите ви умения. А при наличието на някой от сертификатите на University of Cambridge, ще имате възможност да се възползвате от преимуществата им през целия ви живот, тъй като те са безсрочно валидни. Всичко това е постижимо за вас, само ако се погрижите за своята ефективна подготовка за явяване на избрания изпит. Най-доброто решение е да изберете подходящи подготвителни курсове по английски език. Само така ще си ползволите да откриете едни от най-добрите и ключови възможности за развитие в международен план.

Ако имате въпроси, нужда от повече информация или искате да се запишете за подготвителни курсове по английски за международен сертификат – свържете се с нас:

  • Адрес: гр. София бул. Скобелев №6 ет.2
  • Тел: 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020 или email: metiel@abv.bg.

Полезни връзки:

Scroll to Top