MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски за сертификати FCE, CAE, CPE на University of Cambridge

University of Cambridge

За да кандидатствате за работа или в университет в англоезична държава, се нуждаете от сертифициране на нивото ви на владеене на английски език. Спрямо това какви са вашите конкретни цели и ниво, може да се нуждаете от подготовка за изпитите FCE, CAE, CPE на University of Cambridge. Предимствата на тези сертификати са многобройни, но най-вече:

 • Имат безсрочна валидност;
 • Удостоверяват владеене на съответните нива на владеене на езика според Европейската езикова рамка (CEFR);
 • Официално признати са от хиляди институции по света – университети, държавна администрация, работодатели и други организации.

Подготвителните курсове по английски при нас са специализирани за всеки един от изпитите:

1. FCE (First Certificate in English)

Познат още като Cambridge English: First съответства на ниво на владеене на английски - B2. За да се запишете на подготвителни курсове по английски за FCE изпит, е необходимо да сте завършили ниво B1.

След успешно завършване на подготвителен курс по анлгийски за FCE изпит при нас, ще придобиете следни знания и умения:

 • Ще можете да изразявате и аргументирате граматически вярно и свободно на английски език идеи и мнения, както и да структурирате правилно изреченията си;
 • Ще обогатите речника си;
 • Ще сте способни да пишете дълги и сложни текстове, истории и писмени работи;
 • Ще усвоите техники и стратегии за успешно явяване на изпита.

2. CAE (Certificate in Advanced English)

Ако вече сте завършили FCE ниво и сте решени да продължите на следващото ниво, тогава за вас са подходящи нашите подготвителни курсове по английски за CAE изпит. Познат още като Cambridge English: Advanced, този сертификат отговаря на ниво C1. Това е желаното ниво от работодателите и университетите, когато кандидатствате при тях. Благодарение на него, ще сте способни да постигнете максимума в ученето и работата на английски език.

Нашите подготвителни курсове по английски за CAE ще ви подготвят:

 • Да се обучавате в академична англоезична среда;
 • Да използвате и подбирате правилната граматика и структура на изречението на по-високо ниво, така че да се изразявате свободно в академична и професионална среда;
 • Да използвате богат речник;
 • Ще усвоите практически похвати и техники за успешно преминаване на изпита.

3. CPE (Certificate of Proficiency in English)

Наричано още Cambridge English: Proficiency, е най-високото ниво. CPE сертификатът е предназначен да удостоверява това, че владеете английски език като свой собствен. Ако намеренията ви са следдипломна квалификация или придобиване на докторска степен в англоезична страна, ви е необходим CPE сертификат.

Какво ще научите с нашите подготвителни курсове по английски език за CPE изпит?

 • Да използвате сложна граматика и да прилагате граматическите изключения;
 • Да работите със и да разбирате сложен учебен и академичен материал;
 • Да говорите за сложни проблеми и да се справяте успешно със сложни въпроси.

Обучението ви при нас ще създаде всички предпоставки за успешното ви явяване както на изпитите FCE, CAE, CPE на University of Cambridge, така и на IELTS изпит (научете повече тук  >>).  Нашите преподаватели имат дългогодишен опит в обучението по английски на всички нива и по-специално в подготовката за международно признаните сертификати. От вас зависи само да предприемете нужните стъпки и да подходите отговорно към целта.

Избирайки нашите курсове по английски език, вие избирате подготовка не само за изпита, но и  за всички реални ситуации и изисквания, които ще срещнете в англоезичната среда.

За въпроси и записвания за нашите подготвителни курсове по английски за международни сертификати, не се колебайте да ни потърсите:

 • Адрес: гр. София бул. Скобелев №6 ет.2
 • Тел: 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020 или email: metiel@abv.bg.

Полезни връзки:

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top