MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски език за деца и възрастни

Курсове по английски езикВ езикова школа Met School of English ще намерите всички видове курсове по английски език за деца и възрастни – за всички нива от начално A1 до C1, изпитна подготовка за международни сертификати, както и курсове по английски език за корпоративни клиенти.

Нашите курсове по английски език за деца и възрастни са подходящи за:

  • Всеки, който иска да развие езиковите си умения и да повиши нивото си на владеене на английски език;
  • За напълно начинаещи, които за първи път ще изучават английски език;
  • За ученици 1-12 клас, които имат нужда от допълнителни занятия и от изпитна подготовка за международно признати сертификати
  • Възрастни, които искат да повишат квалификацията си и да удостоверят нивото си на владеене на езика
  • Компании и организация, които се нуждаят от обучение по бизнес английски и целят да повишат нивото на владеене на английски на своите служители.

Езиков център Met School of English е лицензиран от LanguageCert на PeopleCert и към всички курсове по английски език за деца и възрастни предлага безплатно възможност за изпитна подготовка за LanguageCert сертификати.Те са в съответствие с Общата Европейска Езикова рамка и са международно признати от учебни заведения и институции в цял свят. Серификатите са безсрочни и се присъждат само при успешно издържани изпити.

Защо да се запишете на курсове по английски език в езиков център Met School of English?

  • Локация – Нашите курсове по английски език се провеждат в самия център на гр. София – централния ни офис се намира на улица Ген. Михаил Д. Скобелев №6 (ет. 2) в непосредствена близост до НДК. Учебните ни зали са модерно оборудвани и предразполагащи за учебен процес.
  • Преподаватели – Всички преподаватели в нашите курсове по английски език за деца и възрастни са високо квалифицирани професионалисти с дългогодишен опит в преподаването на английски език и. Методологията ни на преподаване е разработена в сътрудничество с методисти и педагози от Великобритания.
  • Проследяване на успеваемостта – Ние знаем, че качественото образование е двустранен процес, затова по време на нашите курсове по английски език провеждаме редовни усни и пистмени тестове, за да проследим индивидуалния напредък на курсистите, докато изучават съответното ниво.
  • Курсове по английски език за подготовка за сертификати КЕТ, РЕТ, FCE, CAE, CPE на University of Cambridge. Ако ви предстои да продължите образванието си в чужбина няма по-добро място от Езикова школа Met School of English. Възползвайте се от опита ни в подготовката на курсисти за успешното им представяне на изпитите за международни сертификати.
  • Курсове по английски език за подготовка за явяване на изпит IELTS (International English Language Testing System). Оценката на IELTS е призната в цял свят и ще ви е нужна, ако ще имигрирате, учите или упражнявате професията си. Самия изпит се предлага в два формата – ACADEMIC и GENERAL TRAINING в зависимост от целта на самия студент – чрез първия се проверява дали учащия е готов да учи в академична среда, а при втория се оценяват основни умения за комуникация на на англисийки език.

Научете повече за предстоящите курсове по английски език тук >>

Повече за нашите курсове по английски език за нива от A1 до C1, можете да научите, като кликнете на желаното ниво:

Как да се запишете за нашите курсове по английски език?

За записване и повече информация относно курсовете ни по английски език за деца и възрастни можете да позвъните на 02 478 2000/ 0887 486 808 / 0884 434 020 или да ни пишете чрез за формата за контакт>>

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top