курсове по английски

Какви курсове по английски език Ви трябват според текущото ви ниво?

Курсовете по английски са изключително полезни и ефективни, когато се обучавате на нивото, което е най-подходящо за Вас. Познанието на езика се базира на основна фондация от знания, която след усвояване Ви позволява да се гмурнете по-надълбоко и с лекота да вдигнете нивото си на разбиране, четене, говорене и писане на английски език.

Курсове по английски език ниво A1

Ако сте напълно начинаещ, но ентусиазиран за научаване на английски език, то това е нивото, от което трябва да започнете. Това ще ви помогне да формирате първите си изречения на английски, да комуникирате на английски на познати теми, ще можете да задавате и отговаряте на прости въпроси, както и да разказвате на кратко за себе си. След завършване на това ниво курсистът ще може да се изразява устно и писмено, както и да разбира кратки текстове на английски език.

Запишете се на курс по английски език ниво A1 в MET-SCHOOL.

Курсове по английски език ниво A2

Ако имате основна представа за граматиката на английския език и искате да разширите основните си познания или имате нужда да опресните знанията си преди да се запознаете с по-сложните нива, то Курс А2 е за вас. При завършване на това ниво ще можете с лекота да водите разговор на английски език на познати теми, които предполагат прост обмен на информация, ще разпознавате често използвани изрази и ще разширите обсега на социалните ситуации, в които можете да комуникирате.

Запишете се на курс по английски език ниво A2 в MET-SCHOOL.

Курсове по английски език ниво B1

Ако владеете добре основите на английския език и искате да придобиете умение да се изразявате по-добре, да се чувствате комофортно в повечето социални ситуации и да можете разказвате случки, да описвате бъдещи планове, емоции и да предвате собственото си мнение в дискусии, то това е нивото за вас. След завършването на нивото ще можете да пишете по-дълги и смислово-свързани текстове.

Запишете се на курс по английски език ниво B1 в MET-SCHOOL.

Курсове по английски език ниво B2

Ако обмисляте да запишете курс по английски език ниво B2, то вие вече трябва да сте овладели основите на английския език, за да можете да се възползвате напълно от знанията, които ви предоставя ниво B2. С него ще можете да участвате в по-сложни и нюансни дискусии, които се отнасят както за конкретни така и за абстрактни теми. Ще можете да комуникирате свободно с англоговорящи и комфортно да водите разговор, да изразявате мнение, да пишете и разбирате дълги и сложни текстове. На този етап повечето модерни художествени текстове ще ви се струват като написани на български.

Запишете се на курс по английски език ниво B2 в MET-SCHOOL.

С курсове по английски от ниво A1 до ниво B2 ще получите достатъчно знания за да комуникирате на английски език в ежедневнието си, както и в различни ситуации, които налагат по-широки познания. Когато става въпрос обаче за най-високо познание на английски език, което ще ви позволи да комуникирате на професионално ниво и да се възползвате от най-изящните изразни средства на английския език, ще имате нужда от ниво C и IELTS сертификат.

Научете повече за най-високото ни ниво курсове тук: „От какви сертификати и курсове по английски език за професионална квалификация имате нужда?“

Следете за предстоящите ни курсове по английски език в нашия уеб сайт тук>>

Scroll to Top