курсове по английски

Сертификати и курсове по английски език за професионална квалификация

Изберете курсове по английски език за международен сертификат

България е страна със силно развит международен бизнес и все повече и повече интернационални компании в сферата на услугите отварят клонове в нашата държава. Това дава възможност на кандидатите за работа с високо ниво на познаване на английски език да бъдат първите, които ще намерят място в интернационална компания с конкурентно заплащане и разнообразни бонуси и добавки.

За да може един кандидат за работа обаче да впечатли и затвърди шансовете си да получи желаната от него позиция е нужно не само да знае английски език, но и да може да го използва поне на нивото на англоговорящите чужденци, с които ще работи. В някои фирми, в които интереса към определена позиция е много висок, наличието на IELTS сертификат по английски език може да бъде разликата между това да бъде извикан или не кандидат за интервю.

Разберете каква подготовка за IELTS сертификат и нива за напреднали можете да придобиете в MET SCHOOL.

Курсове по английски език Ниво C1

С курсове по английски език от ниво C1 вие поемате по пътя към съвършеното владеене на езика. Това върху което се фокусира това ниво е разширяването на разбирането на английския език отвъд обикновените социални ситуации и обогатяване на речника с английски думи и изрази, които ще ви позволят да се изразявате на нивото, че даже и по-добре от роден в Англия събеседник.

Чрез преминаване на курсове по английски за ниво C1 вие ще се сдобиете със способността да разбирате и да пишете дълги и сложни текстове на широк кръг от теми, като същевременно извличате цялостния смисъл на текста. Ще комуникирате гладко и без затруднения на всякакви теми, дори такива, които са ви непознати. След завършване на курс за ниво C1 нито едно предаване или филм на английски език няма да ви бъде недостъпно и лесно ще разбирате и превеждате смисъла на английска реч използвана в каквато и да е ситуация. Ще можете да четете, разбирате, пишете и превеждате академични и професионални текстове, книги, както и да води дискусия на всякаква тема, дори когато трябва да изрази сложен аргумент в тезата си.

Запишете се на курсове по английски език ниво A1 в MET-SCHOOL.

Курсове по английски език – Подготовка за IELTS изпит

С обучението на ниво C1 в английски език вие ще сте на един изпит разстояние от официалното засвидетелстване на вашето върховно владеене на английския език. С изпит IELTS, Вие получавате международно признание за владеене на английски език, което ви дава възможност да кандидатствате навсякъде по света за образование, имиграция и работа и е с две години валидност. Чрез успешно полагане на IELTS изпита вие демонстрирате, че познавате английски език на най-високо ниво, такова каквото дори някои native англоговорящи не притежават.

С нашите курсове по английски език ние можем да ви подготвим за IELTS изпита. Разберете как тук.

Scroll to Top