MET SCHOOL OF ENGLISH 

Предимства на курсове по английски език за сертификат в Met School of English

Подготвителните курсове по английски  език за международен сертификат са все по-често търсени от нашите курсисти. Причината е в необходимостта от официално удостоверяване и признаване на нивото на владеене на езика в различни етапи от нашето образование или професионален живот.

Изпитна подготовка за международен сертификат е подходяща за вас:

  • Ако университетът или учебното заведение, в които планирате да кандидатствате има такова изискване;
  • Ако професията ви или желаната нова работа го изисква или препоръчва;
  • Ако планирате емиграция с цел работа и/или учене;

Ако и вашият случай е такъв, планирането на подготовката и посещението на подходящите курсове по английски език са от основно значение. Голяма част от нашите курсисти имат опит със самоподготовката, но често тя се оказва недостатъчна и рано или късно избират професионални курсове по английски език за изпитва подготовка. Повечето от тях първо разчитат на частни уроци, съвети на свои познати, ползват различни учебни материали – безплатни и платени, онлайн уроци и други. Явяването на изпита обаче често е неуспешно, а изгубените време, пари и усилия - напразни. Накрая осъзнават колко много средства, нерви и време спестява избора на професионално решение.

Причините са много и не винаги в самия учебен материал. Подготовката, която можете да получите от една утвърдена езикова школа включва всеки един аспект от изпита – от решаването на тестове до постигането на нужното ниво и увереност. Преподавателите в нашата школа имат многогодишен практически опит в подготовката за най-популярните сертификати.

Езиков център Met School of English предлага професионална подготовка за най-важните международно признати сертификати - FCE, CAE, CPE на University of Cambridge и IELTS.

Можете да намерите по-подробна информация за тях и нашите подготвителни курсове по английски език в нашия уеб сайт:

Частни уроци или курсове по английски в езикова школа да изберем?

От позицията на учащи невинаги осъзнаваме предимствата на работата в група в сравнение с частните уроци. Когато учите заедно с хора на вашето ниво, с намерения като вашите, предимствата са много:

  • Спестявате средства и организирате времето си

Едни от най-ценните неща в днешно време несъмнено са времето и парите. Когато посещавате частни/индивидуални уроци по английски език, преподавателят отделя от своето време само на вас. Това от своя страна предполага по-високо заплащане, в сравнение с това, когато учите в група – което прави възможна по-ниската цена.

Когато посещавате групови курсове по английски език, вие се съобразявате с правилата в групата и не си позволявате отлагане, както е с индивидуалните уроци. Знаете, че групата има планиран график, които трябва да спазвате, за да успеете. Това от своя страна организира вас и вашето време в по-кратки срокове, а ученето е по-концентрирано.

  • Учите в подходяща среда

Средата и хората, с които сте заобиколени са едни от най-важните неща. Когато сте с хора като вас, които имат сходни с вашите цели и желания, вие сте по-целеустремени. Тогава вероятността да се разсеете е много по-малка в сравнение със случаите, когато сте сами в преследването на целта. Посещавайки курсове по английски език в група можете да получавате допълнителен  опит и мотивация, благодарение на другите. При изцяло самостоятелното учене липсата на ваши „себеподобни“ ви лишава от всичко това.

  • Имате по-реална представа за постиженията си

За да имате действителна представа за собственото си развитие, се нуждаете не само от учител, но и от хора на вашето ниво. Сравнението е най-лесният начин да добиете представа за постиженията и напредъка си.

Нашите подготвителни курсове по английски език се провеждат в малки групи – така запазваме предимствата на груповото обучение, без да допускаме недостатъците от ученето в прекалени големи групи да оказват негативното си влияние. Както споменахме, нашите преподаватели имат опит с успешната изпитна подготовка, доказан през годините. Подготвили сме немалко курсисти, от всички възрастови групи за успешното им явяване на най-популярните международни изпити по английски.

Интересувате се от подготвителни курсове по английски за сертификат?

Курсове по английски език

Свържете се с нас! Ще получите подробна информация и компетентен отговор на всичките ви въпроси:

  • Адрес: гр. София, бул. Скобелев №6 ет.2
  • Тел: 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020 или email: metiel@abv.bg.

Полезни връзки:

 

 

Scroll to Top