курсове по английски език

Курсове по английски за деца и ученици през учебната година от Met School

Защо да запишете детето си на ученически курсове по английски език в началото на новата учебна година?

Началото на учебната година е факт. Отново настъпи моментът, в който вашето дете престъпва прага на училищния двор и стартира поредната година. Заедно с началото на учебната година в училище започват и ученическите курсове по английски език. Сега е моментът, който сте чакали от дълго време.

Запишете детето си на курсове по английски език за ученици в Met School до края на септември и получавате:

  • курсове по английски език софия30% отстъпка
  • Безплатна подготовка за международен сертификат
  • Безплатни подготвителни часове през септември

Всяка година, всеки срок, отлагате по една или друга причина записването на детето на курсове по английски език. Смятате, че ще му бъде прекалено тежко да се справя с материала или пък сте имали друг проблем. Без значение причината, резултатът винаги е един и същ, а именно да отложите и тази годинат записването за курсове по английски език.

Е, преди да захвърлите тази възможността на страна, нека ви представим защо именно тази година трябва да запишете детето си на английски език.

На някои работни места, и не само, английският език в днешно време е по-важен и по-използван дори от майчиния. Всяко висше учебно заведения, всяко работно място изисква познания по английски език. Колкото по-рано се овладеят и придобият знанията, толкова по-бързо и лесно ще се свикне с неговата употреба.

Първата и може би основната причина е, че няма повече време за губене. Колкото повече расте, колкото по-голямо става детето, толкова повече задължения и отговорности ще се появяват в живота му. Не мислете, че следващата година ще има повече време от тази. Но погледнете и от друга страна. Често когато хората са ангажирани през целия ден, те са много по-продуктивни, отколкото когато са свободни и не знаят какво да правят. Посещаване на курсове по английски език извън училище ще организира ученика и неговите дейности през деня, което пък ще го направи по-отговорен в задълженията си.

Посещаването на извънкласни курсове по английски ще изгради един невероятен навик на вашето дете, а именно да използва всяка секунда от своето време пълноценно, вместо да пропилява минутите си с безсмислени и скучни за него занимания. С посещаването на курсове по английски език в група, ученикът намира нови приятели със сходни интереси и развива мотивацията си за учене.

Ако ви притеснява това, че ученикът няма да има достатъчно време, нашите курсове по английски език са разпредели в удобни часове за учениците, спрямо тяхната смяна в училище.

Ако ученикът е първа смята, той ще бъде записан в група с обедни часове. Занятията се провеждат два пъти седмично по два часа. Уроците са през ден, така че да има време да прочете материала и да се подготви за следващото занятие.

Е, убедихме ли ви, че това е най-доброто за вашето дете? Не се притеснявайте, все още има време да запишете вашето дете, защото курсовете по английски в Met School стартират на 1 октомври. Продължават до края на май месец, когато успешно завършилите деца получават сертификати. Освен сертификат от школата, ще получат и възможността за безплатни часове за подготовка на международен сертификат.

Нашите преподаватели са едни от най-добрите в страната. Това гарантира успешната подготовка на детето. Все пак не трябва да се пренебрегва и средата, в която се изучава английски език. Ако ученикът бъде предразположен, в приятелска и спокойна среда, то за него занятията ще преминават с лекота и удоволствие. А колкото по-приятни са часовете, толкова по-лесно ще запомня материала.

Не отлагайте и не пропускайте възможността за вашето дете. Осигурете му най-доброто образование, като се доверите на преподавателите в нашата школа.

Остават броени места до запълване на групите, така че запишете детето на курсове по английски език сега! Свържете се с нас >>

Scroll to Top