курсове по английски език

Курсове по английски език от 5 декември с 50% намаление

Запишете се сега на курсове по английски език, с начало 05.12.2018 и вземете 50% отстъпка от цената!

Изпуснали сте курсовете по английски език, които стартираха в началото на есента? Не се притеснявайте, защото сега имате възможност да запишете желаното от вас ниво и да получите мечтания сертификат.

курсове по английски език софия

Самочувствието да знаеш английски език е изключително предимство пред останалите, което ви отличава и ви прави много по-ценен кадър. Използването на чужд език, и най-вече – английски, позволява да пътувате свободно до най-различни дестинации, а така ще се докоснете до уникалната природа и красота на чуждото и непознатото.Ако нямате нужната увереност, че владеете достатъчно добре езика, сега е моментът да се запишете на курсове по английски език и да компенсирате пропуснатото в рамките на 2 месеца.

Свободното използване на английски език позволява и четене на чуждестранна литература и някои от любимите ви книги в оригинал. А нищо не може да се сравни с книгата, прочетена в оригинално издание. Затова причините да усъвършенствате владеенето на езика чрез подходящи курсове по английски са много, а пътят да го постигнете е един.

За целта най-доброто, което може да направите и то точно в този момент, е да запазите вашето място при нас. В нашата школа предлагаме курсове по английски език, водени от един от най-добрите преподаватели в страната. Стотици ученици, студенти и възрастни са поверили своето обучение на нашите учители и са получили знанията, за които винаги са мечтали.

Сега е моментът да реализирате вашата мечта и тя да стане реалност. Зимните курсове по английски език стартират на 5 декември и все още може да се запишете, ако не сте го направили. Независимо на кое ниво сте приключили обучението си или дори и тепърва да стартира. Ние ви предлагаме курсове по английски за напълно начинаещи и за напреднали, които се нуждаят от усъвършенстване и изчистване на минимални грешки. Нивата са добре познати на всички от най-ниското – А1 до най-високото C1.

Продължителността на предстоящите курсове по английски език е два месеца, като за този период ще преминете през целия материал, необходим за затвърждаване и преминаване успешно на дадено ниво. За разлика от продължителността на останалите курсове, тези са с по-малка продължителност. Затова всеки, който желае да покрие ниво, има възможност да направи това за по-кратко време.

График на курсове по английски от 5 декември:

Графикът за провеждане на занятията е с голяма гъвкавост, така че всеки да подреди своите задължения и да успее да разпредели времето си по най-удобния начин. Часовете се провеждат сутрин от 8:30 – 10:00,  или вечер от 17:30 – 18:50 или 19:00 – 20:20. Дните, в които ще посещавате курсове по английски език са понеделник и сряда или вторник и четвъртък, в зависимост от нивото, на което се намирате.

Курсовете по английски език са перфектната възможност за всеки да подобри уменията си по английски език и да надгради своите знания. В днешно време е немислимо да не владеем и да не боравим умело с английския. Всяка по-добре заплатена длъжност, а дори и по-обикновените, изискват умения по английски език.

Всяка година ви излиза друг по-важен ангажимент или нещо ви спира, което пречи на вашето развитие? Е, колкото повече отлагате, толкова по-зле ще става. Винаги ще излиза нещо по-важно или по-спешно и никога няма да остава време за вас и вашите знания. Не пренебрегвайте себе си и се погрижете да започнете новата година с още повече знания, като се запишете на курсове по английски език сега с 50% намаление.

Запазете своето място, преди някой друг да го вземе. Направете го още сега – Свържете се с нас >>

Полезни връзки:

Scroll to Top