Курсове по английски

Защо са необходими сертификатните курсове по английски?

Курсове по английски езикКурсовете по английски език за междрународни сертификати са все по-търсени. Много хора по едни или други причини се нуждаят от полагането на изпит по английски за сертификат, който е международно признат. Възможно е да желаят да продължат обучението си в чуждестранен университет, където се изисква подобен сертификат, или той би им предоставил възможност за кариерен ръст и кандидатстване за желаната работна позиция.

Независимо каква е целта ви, можете да се подготвите за получаването на такъв сертификат, като се запишете на сертификатни курсове по английски. В тях ще можете да научите всички детайли, необходими за изпита – начинът на провеждането му и отделните модули – и многократно ще разигравате представянето ви на реалния изпит. Изпитните стратегии, които ще овладеете на такъв специализиран курс по английски, ще се окажат ключови за получаването на висока оценка на самия изпит.

На какви изпити по английски език за международно признат сертификат можете да се явите и какви курсове по английски език да изберете за подготовка?

IELTS

Този сертификат се признава в повече от 135 държави по света и в над 8000 институции. Той важи не само за държавите от Европейския съюз, но е и достатъчно добре разпространен в Австралия, САЩ, Канада, Нова Зеландия и др. Ако желаете да емигрирате в Канада, Нова Зеландия или Австралия, трябва да представите в консулството сертификат от IELTS, който има 2-годишна давност.

Но вземането на такъв сертификат е необходим не само за имигриране. Той ви предоставя отлична възможност да подобрите езиковите си умения на всички нива, за да се потопите бързо и лесно в англоговоряща среда.

Нашите курсове по английски за IELTS са отличен метод за подготовка, който ще ви помогне да преминете през това изпитание по-лесно от очакваното и с много по-висок резултат, отколкото бихте могли да получите при самостоятелна подготовка.

FCE (Cambridge First Certificate in English)

Това са изпити на Кеймбридж, които са признати като надеждно доказателство, че владеете английски език на необходимото ниво за прием в чуждестранни университети и други висши училища. В допълнение много чуждестранни компании изискват преминаването на този изпит от кандидатстващите за работа при тях.

Над 270 хиляди души в цял свят годишно полагат този изпит. Той е отличен трамплин и за онези, които желаят да се явят на по-високите нива за владеене на английски език – CAE и CPE. Подготовката, която ще получите в нашите курсове по английски за тези нива е напълно достатъчна, за да се представите отлично на изпитите.

Оценката от изпита FCE важи до живот и се равнява на ниво В2.

САЕ (Certificate in Advanced English)

Повече от 8000 образователни институции, предприятия и държавни ведомства по света приемат C1 Advanced като доказателство за постижения на високо ниво в изучаването на английски език.

Подготовката за C1 помага на обучаемите да развият уменията си да се възползват максимално от ученето, работата и живота в англоговорящите страни.

Изпитът проверява способностите ви да общувате чрез реални ситуации, които се използват в ежедневието. Успешно взетият САЕ изпит показва, че умеете да използвате английски език не само теоретично, но и практично в социална, образователна и професионална среда. Такава е и основната цел на обучението в нашите курсове по английски език.

Такъв изпит е препоръчителен за всеки, който желае да кандидатства за работа или университет в чужбина, ако там се изискват езикови умения. Нещо повече, този изпит ви подготвя към по-трудния СРЕ изпит.

САЕ отговаря на ниво С1 и има доживотна валидност.

СРЕ (Certificate of Proficiency in English)

Този езиков изпит проверява езиковите ви умения на много високо ниво и отговаря на европейското ниво С2. Годишно на него се явяват 45 хиляди души, които биват тествани дали могат да използват чуждия език във всякакъв контекст. Онези, които успешно преминат СРЕ, доказват, че знанията им са еквиваленти на носителите на езика, които са завършили висше образование.

Добрата оценка на този изпит ви дава невероятна възможност да се издигнете в кариерата в чужбина и се признава от университети и компании в цял свят. Както и оставалите изпити на университета в Кеймбридж, взимането на този изпит има доживотна давност и не е необходимо да се явявате отново на него. Инвестирането на време, усилия и средства в подготовката ви за СРЕ чрез подходящи курсове по английски, рано или късно ще ви се отплати, а езиковите ви знания и умения ще работят за вас през целия ви живот.

Курсове по английски езикНезависимо към кой точно изпит сте се насочили, подготовката за него е от съществено значение за успеха ви, а записването на специализирани курсове по английски език ще ви гарантира, че подготовката ви ще е ефективна.

Езиков център Met school of English е заедно с вас по пътя на постигането на мечтите ви. Нашите преподаватели ще ви подкрепят по време на обучението и ще ви ориентират в необятните възможности, от които можете да се възползвате след завършването на курсове по английски език за международен серфитикат при нас. Ако имате въпроси или нужда от консултация, свържете се с нас.

Scroll to Top