курсове по английски език

Курсове по английски език, ниво по избор (А1-С1) с 50% намаление с начало 08.10

Е, лятото отмина и е време да се върнем към обичайния ритъм на ежедневието. Работа, задължения към семейство и куп отговорности предстоят, както всяка друга есен. Може би тази ще бъде различна, като обърнете внимание на себе си и най-сетне сбъднете мечтата си. А може пътят към нея е да се запишете на курсове по английски език и да повишите нивото си?

курсове по английски език софияСлед като четете тази статия, то имате една цел и тя е да научите английски език. Вече навсякъде се предлагат курсове по английски език за деца, но не са много школите, които предлагат адекватно обучение за възрастни. Колкото необходим е английският за децата, толкова, а дори и повече, е необходим на възрастни.

Всяка желана позиция за работа изисква владеенето на английски език, ако не отлично, то поне на едно добро ниво, което да е достатъчно за ефективна работа. Досега сте отлагали записването на курсове по английски език, но защо да го правите и тази година?

Знаем, че имате задължения, отговорности и времето ви е ограничено, но какво ще кажете само за 2 месеца да сбъднете мечтата си и да подобрите нивото си? Точно така, правилно прочетохте. Нашата школа предлага курсове по английски език за възрастни, които се провеждат в рамките на два месеца. В края на курса всеки, който успешно е овладял и усвоил материала получава и сертификат, удостоверяващ неговите знания.

Притеснявате се, че часовете няма да са в удобно за вас време? Уроците се провеждат сутрин и вечер и спрямо работата или ангажиментите си, може да изберете група, която да посещавате. Сутрешните уроци са между 8:30 и 10:00, а вечерните 17:30 – 19:00 и от 19:00 – 20:30. Така спокойно ще може да ги нагласите спрямо програмата и заетостта. Занятията ще се провеждат 2 пъти седмично – в понеделник и сряда или вторник и четвъртък. През останалото време ще се подготвите за следващия час и съответно знанията ви ще отлежат.

Разчитайте на нашите преподаватели през цялото време. Те ще са хората, които ви провеждат през не лекия път, а именно да научите английски език. Не се отчайвайте, защото с достатъчно труд и усилия ще постигнете невероятни резултата за 2 месеца, колкото е продължителността на курса.

За да се определи към кое ниво спадате, трябва да преминете и входящ тест. А ако до този момент не сте посещавали курсове по английски език, започвате от самото начало. Без значение дали сте напреднали или тепърва започвате, смело питайте и задавайте въпроси към учителя.

Мнозина се притесняват да задават своите въпроси смело, а предпочитат да премълчат само защото ги е страх или мислят, че ще звучат глупаво. Отървете се от тези мисли, защото единственият начин, по който може да научите английски език, е именно чрез постоянното задаване и търсене на отговори.

Не чакайте следващата година, а помислете за себе си и направете най-добрия избор. Запишете се на курсове по английски език в нашата школа. Ние ви гарантираме качествено обучение, предоставено от едни от най-добрите преподаватели в страната.

Помислете за себе си и за вашите възможности. Колкото по-скоро завършите курсовете по английски, толкова по-добре ще бъде за вас. Научаването на английски език отваря вратите за много нови работни позиция както в България, така и в чужбина.

Свържете се с нас >>

Scroll to Top