Курсове по английски за деца

Целогодишни курсове по английски за деца и ученици

Изберете целогодишни курсове по английски за деца и ученици от Met School of English и вземете още:

  • 30% отстъпка за всички записани ученици през Септември
  • курсове по английски език софияБезплатна подготовка за международен сертификат
  • Безплатни подготвителни часове през септември

Учебната година наближава с всеки изминал ден. Подготовката за ученика върви с пълни сили. Учебници, тетрадки, дрехи, раници и още какво ли не. Родителите, колкото и децата са развълнувани и се притесняват дали не пропускат нещо относно подготовката на ученика. Е, може би пропускат.

Ако се чудите къде да запишете вашето дете на курс по английски, доверете се на школа, която е изпитен център за международни сертификати. Така ще бъдете сигурни в качеството на обучението. Ще попитате защо? На първо място, защото всяка година в нея се извършва международен одит. А това гарантира за качеството на обучението в школата и  високите стандарти, които се поддържат. Само една лицензирана и доказана с преподаватели и затвърдени методи на обучения школа, може да провежда изпити за международни сертификати.

Целогодишните курсове по английски език стартират на 1 октомври и продължават чак до края на учебната година. Часовете, в които ще се провеждат ученическите курсове по английски език са в обратна на ученическата смяна на детето по два пъти седмично, с продължителност два часа. Тоест, ако вашето дете е първа смята в училище, то ще посещава следобедни курсове по английски

Едно от предимствата на нашите курсове по английски език е, че след успешно завършване на курс, учениците получават безплатна подготовка за  изпит за международен сертификат. Възможността за взимане на международен сертификат не бива да се пренебрегва с лека ръка. Вече всяка втора позиция и всяко място в университет извън страната, изискват представяне на валиден сертификат за владеене на английски език.

Както вече споменахме ученическите курсове по английски стартират на 1 октомври, но преди това сме ви подготвили изненада. Повечето ученици през лятото забравят доста неща от изучения материал. Ако не са използвали редовно английски, вероятно нивото им е паднало или са позабравили някои дума. Но не се притеснявайте, защото за това има безплатни подготвителни часове. Те започват на 12 септември и продължават до 30 септември, точно преди началото на целогодишните курсове по английски. Така ученикът ще си припомни неща, които е забравил и бързо ще може да се ориентира по време на курса.

За курсове детето ще се нуждаете от необходимите учебници, тетрадки и граматики. Ако запишете ученика до 15 септември, той ще получи целия необходим комплект за обучението напълно безплатно.

Е, какво още чакате? Не пропускайте възможност да запишете вашето дете в една от най-добрите школи по английски език. Направете го в указания срок и ще получите и безплатни материали. А след успешното преминаване на курсове по английски, детето получава възможност за безплатна подготовка за международен сертификат.

Доверете ни се и изберете най-доброто за вашето дете. Свържете се с нас >>

Полезни връзки:

Scroll to Top