курсове по английски

Защо е важно да изберете курсове по английски за международен сертификат?

курсове по английскиВсеки знае, че английският е изключително важен език в днешно време. Без неговото владее е немислимо да търсим работа и възможност за развитие. Един от най-добрите варианти за обучение, безспорно са курсове по английски език.

Благодарение на тях овладявате един невероятен език и си отваряте врати към много нови възможности. Но достатъчно ли е просто да завършим курсове по английски език? Някои смятат, че взимайки сертификат за успешно завършен курс, приключват дотук. Всъщност нещата стоят малко по-различно.

Сертификатите, издавани от школи за завършени нива често не служат пред институции, а се издават, за да затвърдят, че сте покрили даденото ниво. Някои видове курсове по английски дори не осигуряват валиден сертификат за ниво, каквито са например повечето онлайн уроци.

Ако искате да разполагате със сертификат, благодарение на който да кандидатствате на различни позиции или в чужбина, трябва да положите специален тест. За съжаление, това е единствената алтернатива, ако искате да получите сертификат, доказващ нивото, на което знаете английски език.

Мнозина ще попитат – не може ли да минем курсове по ангийски език и без полагането на такъв тест? Да, знаем колко неприятно е отново да покривате изисквания, да отговаряте на въпроси и да пишете съчинения, но без сертификат развитието става много по-трудно, а дори и невъзможно.

За кандидатстване в чужбина – за университет или работно място, се нуждаете от различен сертификат. Спрямо това каква насока сте избрали или държавата, в която ще кандидатствате. Най-известните сертификати сред учениците и студентите са: IELTS, TOELF и Cambridge Certificate. Като първите два са с валидност от 2 години, а сертификатът на Cambridge е валиден през целия ви съзнателен живот.

Met School Of English e единственият в България лицензиран изпитен център за международните сертификати по английски език LanguageCert. LanguageCert сертификатите имат безсрочна валидност и са признати от учебни заведения и институции в целия свят.

За успешното взимане на сертификата повече студенти и ученици предпочитат първо да минат курсове по английски език, а след това и допълни уроци за подготовка. За взимането на такъв документ собствените знания не са достатъчни. Има определена система, специални упражнения и изисквания, с които трябва да сте предварително запознати.

Ако решите да преминете самостоятелна подготовка, трябва да си закупите необходимите учебници и да се въоръжите с немалко търпение. Разбира се, не е нужно да минавате целия този път сами.

Нашата школа предлага курсове по английски език – с цел подготовка за взимане на международнопризнат сертификат. Записвайки се при нас, си гарантирате една отлична подготовка, която ще ви гарантира и взимането на сертификата. Всяка трудност или неясност, която изпитате по време на подготвителния процес, може да споделите с преподавателя. Той ще ви посочи грешките и ще ви помогне да ги изчистите. Всеки от курсовете ни включва безплатна подготовка за сертификатите LanguageCert, а ако се интересувате от КЕТ, РЕТ, FCE, CAE, CPE на University of Cambridge, както и за IELTS (International English language testing system) – изпратете ни запитване.

Може да започнете директно с курсове по английски език за подготовка за взимане на сертификат или да преминeтe през етапното ни обучение. Вие сами преценете до колко сте сигурни в знанията си и дали трябва да попълвате липси. Курсове по английски език има за всяко ниво и за всяка възраст, така че не се притеснявайте да се запишете, без значение дали сте ученици, студенти или по-възрастни.

Още ли се колебаете дали да изберете курсове по английски за международен сертификат? Не губете ценно време, а го направете. Един сертификат може да отвори врати към много нови възможности и позиции в цял свят и рано или късно ще ви послужи. Ще имате нужната подготовка по английски език на международно ниво, а това е сериозно предимство пред останалите.

Запишете се за курсове по английски език за подготовка и изкарайте ваш собствен документ, удостоверяващ знанията ви. Направете го!

Scroll to Top