курсове по английски език

Защо да се запишете на курсове по английски език в Met School?

Търсите курсове по английски език? За които не само да не съжалявате, но и да останете доволни от обучението си?

Не бихте искали да изгубите месеци или средства за обучение, от което няма да имате полза. Можете да се опитате да учите английски и самостоятелно от вкъщи. Но по-вероятно е да се окаже, че инвестицията в специално създаден за хора като вас курс е най-доброто решение.

С тази статия ще ви помогнем да разберете защо най-добрият избор за вас може да са точно нашите курсове по английски.

На първо място, нашите курсове по английски език обхващат всички ключови фактори за качествено обучение.

Обучението се провежда по специална учебна програма, разработена в партньорство с великобритански методисти. Преподавателите в Met School са висококвалифицирани професионалисти в преподаването на английски език, които не спират да учат и прилагат най-актуалните методи в учебния процес. Използваме подбрани учебни материали и съвременно оборудвана учебна база. Успехът на нашите курсисти започва с прецизното определяне на входящото ниво, благодарение на което се разпределят в подходящия курс по английски. По време на обучението при нас, освен за усвояването на учебния материал, работим и за непрестанното проследяване на напредъка на всеки курсист. А успешното завършване на курс по английски за ниво в Met School се удостоверява с официален сертификат.

Всичко това би трябвало да са задължителните характеристики на всички курсове по английски език, но за съжаление не е така. Много от масово предлаганите обучения не отговарят на тях – например – не се провеждат от опитни преподаватели, нито включват сертификат за завършено ниво.

Какво включват нашите курсове по английски език, с което се отличаваме от останалите езикови школи?

При нас ще намерите най-ключовите за добрия избор възможности:

Подготовка за сертификатите на Cambridge

Met School of English е опитен и утвърден подготвителен център за сертификати на Кеймбридж. Нашите курсове по английски език за деца и за възрастни включват и възможност за подготовка за явявне на най-популярните международни сертификати. Ако търсите обучение за изпитна подготовка, можете да намерите една от най-добрите в областта при нас. А Cambridge сертификатите са отлична възможност да получите документ с доживотна валидност за вашето високо ниво на английски.

Курсове по английски език за деца и за възрастни

Изцяло специализирани в обучението по английски, смеем да твърдим, че предлагаме най-добрата подготовка. Предлагаме различни форми и варианти за обучение на ученици и за възрастни.

Нашите курсове по английски език за ученици са целогодишни и протичат в свободната от училищни занятия смяна. Обучението обхваща 1-12 клас и също предлага подготовка за Cambridge сертификатите (CAE, FCE, PET, KET). За повече информация относно актуалните курсове за ученици – вижте тук: Курсове по английски език за ученици през учебната 2021/2022 година.

За останалите желаещи да подобрят английския си, посещавайки курсове по английски за възрастни, предлагаме регулярни обучения. Интензивни курсове – с ускорено обучение през летните месеци, и двумесечни – през останалата част от годината. С тях в рамките на 1 (за интензивните) или 2 месеца (за стандартните курсове) нашите курсисти покриват ново ниво и получава сертификат за него. Повече информация относно предстоящите ни курсове по английски можете да следите тук:  Предстоящи курсове в Met School.

Обучение в малки групи

Съобразно изискванията за качествено провеждане на нашите курсове по английски език, както и спрямо противоепидемичните мерси, нашите курсисти се обучава в малки групи.

Избор между присъствено и онлайн обучение

Помислили сме както за тези, които предпочитат присъственото обучение, така и за желаещите да учат английски от разстояние. В момента всеки, който се запише за предстоящ курс по английски в Met School може да избере една от двете форми на обучение. Стига групата за съответното ниво все още да не е запълнена.

Най-добра цена

Очакванията на повечето хора е, ако всичко изброено дотук отговаря на истината, това да коства цена, непосилна за всеки. Но това не е така – нашата цел е да предложим именно курсове по английски език, отговарящи на най-добрите стандарти и които са достъпни за всеки. Обучението при нас е гарантирано на най-добра цена:

  • За курсове по английски за ниво (за възрастни) – 199 лв., намалена наполовина от 398 лв.
  • За курсове за ученици от 1 до 12 клас през цялата учебна година – 700 лв., вместо 999 лв.

Доволни курсисти

Това, което ни потвърждава всички изброени по-доре предимства са отзивите на нашите курсисти. Мненията на обучаващите се при нас остават положителни и след завършване на курс по английски при нас. По-голямата част от тях, решили да продължат повишаване на нивото си, избират отново нас за своята езикова школа. Убедете се сами – вижте нашите отзиви тук.

Полезни връзки:

Предстоящи курсове в Met School

Проверете нивото си безплатно онлайн

Свържете се с нас

Scroll to Top