курсове по английски за ученици

Курсове по английски език за ученици през учебната 2021/2022 година

Започва записването за курсове по английски за ученици през учебната 2021/2022 година, в езиков център Met School of English

Запишете Вашето дете сега на целогодишен курс по английски език с 30% остъпка – на цена 700 лв., намалена от 999 лв.

Ученическите курсове по английски език за предназначени за ученици от 1 до 12 клас. Продължителността на обучението е през цялата учебна година – от 4 октомври 2021 г. до 12 юни 2022 г., разделена на 2 учебни срока. Целогодишните курсове по английски за деца включват обучение за всички нива от A1 до C1, в рамките на 130 учебна часаЗанятията се провеждат два пъти седмично, в обратна на училищната смяна. 

Нашите курсове по английски за деца и ученици от 1 до 12 клас са отлично решение и за подготовка за сертификатите на Cambridge – CAE, FCE, PET, KET. Освен това сме включили и провеждане на безплатни пробни изпити за FCE и CAE. Нашите преподаватели имат дългогодишна практика и доказано успешен опит в изпитната подготовка за най-популярните международно признати сертификати.

Запишете вашето дете на курс по английски при нас и се възползвайте от безплатни подготвителни часове през месец Септември, които провеждаме в началото на всяка учебна година.

Езиков център Met School of English се намира на удобна локация – до НДК, в близост до 20 ОУ „Тодор Минков“, 22 СЕУ „Георги С. Раковски“, 41 ОУ „Св. Патриарх Евтимий“, Национална търговско-банкова гимназия, 9 ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин“.

За учениците от 20 ОУ „Тодор Минков“ и 22 СЕУ „Георги С. Раковски“ предлагаме и възможност за водене и взимане на вашето дете от училище.

Накратко, избирайки курсове по английски език за Вашето дете при нас, получавате качествено обучение, без излишни разходи и усложения:

  • Достъпна цена, 30% по-ниска от стандартната – 700 лв., намалена от 999 лв.
  • Подготовка за сертификатите на Cambridge – CAE, FCE, PET, KET
  • Безплатни подготвителни часове през Септември
  • Безплатни оригинални учебници
  • Безплатни пробни изпити за FCE, CAE
  • Удобна локация – до НДК, с възможност за водене и взимане от училище на учениците от 20 ОУ „Тодор Минков“ и 22 СЕУ „Георги С. Раковски“

Курсовете по английски език са един от най-ценните подаръци, които можете да направите за Вашето дете. Ученето на английски в училищна възраст поставя основите на успеха в следващия етап на живота. Владеещите английски език имат достъп до повече и по-реномирани университети, имат повече възможности за работа, печелят повече, пътуват повече и имат повече възможности във всяко едно отношение. А езиков център Met School of English предоставя както качествена подготовка, така и всички останали условия за успех.

Как можете да се запишете за ученическите курсове по английски?

Свържете се с нас на:

  • Тел: 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020
  • Email: metiel@abv.bg.
  • Намираме се на адрес: гр. София, бул. Скобелев №6 ет.2
Scroll to Top