MET SCHOOL OF ENGLISH 

Какво предлагат добрите курсове по английски за деца?

Добрите курсове по английски за деца имат за цел не само да научат детето ви на английски език. Те имат различни ползи за развитието на ученика.  

Курсове по английски език

Кои са те? Как да познаем добрите курсове по английски за деца?

Всеки възрастен е бил дете и знае, че децата в ранна училищна и дори предучилищна възраст възприемат много бързо новата информация. С времето натрупваме различен опит, който сякаш „запълва“ паметта ни и ни пречи да усвояваме нови знания така, както сме могли като малки. Децата запаметяват, като копират възрастните, без да подлагат на съмнение информацията, която получават. Това предполага бързо полагане на основата на езика, върху която по-нататък детето ще надгражда знанията и уменията си. Процесът е много по-бърз и естествен, в сравнение с този при възрастен човек. Затова и има значителни различия във видовете курсове по английски за деца и възрастни.

Организацията, методите и похватите, които се използват в обучението на деца са различни, но и изключително важни, защото те полагат основите на чуждоезиковото обучение и създаването на мотивация за него в бъдеще. Тоест, ако детето ви се разочарова от посещаването на курсове по английски за деца като малко, това ще се отрази негативно на желанието му за учене и на други чужди езици в бъдеще.

Добрите курсове по английски за деца предразполагат курсистите да учат в процеса на игра. Те се сприятеляват с останалите малки участници в курса и придобиват умения до голяма степен неусетно, докато общуват със своите връстници.

За правилното усвояване на материала в ефективните курсове по английски се грижат преподаватели, които имат дългогодишен опит в подбирането на подходящи методи към деца с различен характер и начин на учене. Тяхната задача не е да отегчават децата с нови знания, а да предизвикат тяхното любопитство и да развият тяхната любознателност. За учители не са избрани случайни хора. Това са специалисти в областта на детското преподаване. Те използват иновативни методики, чрез които всяко дете да усвоява неусетно и трайно знанията, необходими за общуване на английски език.

В зависимост от възрастта на децата, курсовете по английски език биват разделени на три категории:

  • Английски за деца и ученици от 7 до 11 години – това е идеалната възраст, когато детето да започне да изучава засилено английски език. В тази възрастова група децата са разделени на 4 категории според възрастта и уменията. Те се развиват на всички нива на възприемане на езика.

И все пак ако детето ви вече е минало тази възраст, можете да се насочите към останалите две категории курсове по английски език за деца.

  • Английски език за деца и ученици от 11 до 15 години – тези курсове по английски способстват за едновременното развитие на всички езикови способности на учениците, включващи слушане, писане, четене и говорене. В края на обучението си децата получават международно признати сертификати по английски език.
  • Курсове по английски за ученици от 8 до 12 клас – целта е учениците да се подготвят за придобиване на най-престижните сертификати за владеене на английски език, както и да ги подготвят за професионална реализация или кандидатстване в чуждестранни висши учебни заведения.

Какви са ползите от добрите курсове по английски за деца – продължете четенето на статията тук >>

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top