интензивни курсове по английски

Летни интензивни курсове по английски за деца и възрастни от 1-ви юли

Започнете ползотворно лятото с интензивни курсове по английски от 1-ви юли в Met School of English!

интензивни курсове по английски

Може би планирате пътувание зад граница тази година? Или нова работа, професия, университет? Или просто бихте искали да се разбирате с хора, говорещи чужди езици? Има толкова много причини да се запишете на курсове по английски и да научите достатъчно добре езика. Но и толкова малко време да направите всичко, което планирате през лятото…

Е, за всичко си има начин, стига да има желание! Ние, от Met School of English, сме подготвили решение за тези от вас, които искат да научат английски или да повишат нивото си по-бързо. И то в рамките на 1 месец. За всеки, който е решен, че именно лятото е времето за наваксване на пропуснатото – предлагаме ви интензивни курсове по английски, с начало 1-ви юли. Курсовете включват групи за малки и за големи.

Какво представляват нашите интензивни курсове по английски език?

Met School of English предлага интензивни курсове по английски за деца и възрастни, с които покриването на ниво е възможно за 1 месец. Обучението е изцяло съобразено с нивото и възрастта на курсистите, разпределени в съответните групи. Нивата на обучение са според Европейската езикова рамка, системата ни на обучение е една от най-съвременните, а опитът на преподавателите в езиков център Met School of English, несъмнено са гарант за вашия успех.

За кого са подходящи предстоящите интензивни курсве по английски?

 • Деца: Предстоящите курсове са подходящи за деца в ученическа възраст на всички нива на владеене на английски език.
 • Възрастни: Курсовете са подходящи за всички възрастови групи. За възрастните предлагаме график, съобразен с работното им време. Необходимо е само да запазите своето място, преди изчерпването на местата в желания график.
 • Всички нива на владеене на английски език: Предлагаме групи за всяко ниво на владеене на английски по Европейската езикова рамка.
 • Изпити за Кеймбридж сертификати FCE и CAE: За всеки, на който предстои явяване на изпити за международно признатите сертификати FCE и CAE предлагаме едномесечно интензивно обучение за успешно спряване с изпитите.

График на интензивните курсове по английски:

 • А1 (Starter) –   понеделник, вторник, сряда и четвъртък от 8:30-10:00
 • А2 (Elementary) – понеделник, вторник, сряда и четвъртък     19:00 – 20:30;
 • B1.1 (Pre-Intermediate) – понеделник, вторник, сряда и четвъртък     19:00 – 20:30
 • B1+( Intermediate A) – понеделник, вторник, сряда и четвъртък   8:30-10:00;  19:00 – 20:30
 • B2 (Upper-Intermediate) – понеделник, вторник, сряда и четвъртък от 8:30-10:00 ;17:30 – 19:00
 • C1 (Advanced) – понеделник, вторник, сряда и четвъртък  17:30 – 19:00
 • FCE/CAE – понеделник, вторник, сряда и четвъртък  17:30 – 19:00

Както споменахме, нашите интензивни курсове по английски се отнасят за всички нива, за малки и за големи, за учащи и за работещи. Всеки курсист се разпределя в група, според възрастта и новото на напредналост. А по време на самото обучение, получава индивидуална помощ и внимание в зависимост от нуждите си. По време на нашите курсове по английски преподавателите ни ще бъдат на ваше разположение. С тяхна помощ ще се чувствате спокойни и мотивирани, независимо дали сте напълно начинаещи или просто искате да опресните знанията си.

Запазете сега място в предстоящите курсове по английски.

Местата в нашите интензивни курсове по английски език са ограничени, затова не губете излишно време в колебания. Запишете вас и/или вашето дете в желания график, като се свържете с нас на:

 • Адрес: гр. София бул. Скобелев №6 ет.2
 • Тел: 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020 или email: metiel@abv.bg.

Какво по-добро време за курсове по английски език от лятото? Възползвайте се от момента и превърнете доброто лятно настроение в мотивация за учене и развитие на нови знания и умения. Бъдете сигурни, че когато става дума за курсове по английски, те ще ви се отплатят и ще работят за вас цял живот. Независимо от възрастта и нивото ви.

Полезни връзки:

Scroll to Top