MET SCHOOL OF ENGLISH 

Интензивни курсове по английски език от Met School of English

Интензивни курсове по английски език за ниво по избор и безплатна подготовка за международен сертификат от Езиков център МЕТ School

 

Интензивни Курсове по английски език

Езиков център МЕТ School предлага интензивни курсове по английски език за ниво по избор от A1 до C1

График на интензивни курсове по английски език

Можете да избирате между няколко варианта на график, в зависимост от работното ви време и други ангажименти. Свържете се с нас за повече информация >>

Запишете се на интензивен курс по английски език в езиков център MET School Of English и вземете безплатна подготовка за международен сертификат LanguageCert!

Във все по-глобализиращия се свят, в който живеем, владеенето на английски език е наложително. Усвояването на езика позволява на бъдещите и настоящите студенти да се конкурират на международно ниво. Владеенето на английски език отваря вратите за по-светло академично и професионално бъдеще. Доброто и квалифицирано използване на английски език може да подобри перспективите ви за кариера. С него се увеличават и възможностите за постигане на успех в бизнеса. Владеенето свободно и уверено на английски език открива много възможности, когато решите да учите или работите в чужбина.

Изберете интензивни курсове по английски език за ниво по избор от A1 до C1 и получавате:

Курсове по английски език

• Курсистите за всяка група интензивни курсове по английски език се разпределят след предварителен безплатен online тест за определяне на ниво.
• Нашите курсове по английски език са подходящи за ученици (3 – 12 клас), студенти, и за възрастни, които желаят да работят в международни компании или чужбина.
• В края на всички интензивни курсове по английски език се полага финален тест. Успешно положилите го получават сертификат за завършено ниво според Общата Европейска езикова рамка.
• Всички желаещи, завършили интензивни курсове по английски език от Met School, получават безплатна подготовка и материали за едни от най-известните международни сертификати LanguageCert.
• Всеки клиент може да се възползва от безплатна консултация за работа или обучение в чужбина.

Разнообразието от курсове по английски език в София, което предлага Езиков изпитен център Met School of English предлага, е голямо и съобразено с всички възрасти. Школата предлага качествено обучение по общ английски език и изпитна подготовка за световно признати сертификати.
Езикова школа Met e единственият лицензиран изпитен център от PeopleCert за провеждане на изпити за едни от най-известните международни сертификати по английски език LanguageCert в България.

Езиков изпитен център Met е партньор е на British Council по програмa Addvantage и подготвителен център за изпитите по английски език KET, PET, FCE, CAE, CPE на University of Cambridge и IELTS.

За въпроси и записвания за нашите интензивни курсове по английски език – свържете се с нас.

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top