курсове по английски за деца

Защо да запишете детето си на летни интензивни курсове по английски?

Интензивни курсове по английски за деца през лятото

курсове по английски за децаПовечето от нас – и малки и големи, несъмнено чакат лятото с нетърпение. Лятната ваканция със сигурност е любимият период на всеки ученик, предимно заради многото свободно за игра и почивка време. Но, както повечето неща в живота, е добре да се стараем да съчетаваме приятното с полезното. Особено във възрастта, в която се възпитават и развиват дисциплината, отговорността и навиците за учене.

Посещаването на курсове по английски през лятото е изключително подходящо и полезно за всеки ученик. Не само за да научи езика, но и заради нуждата от оползотворяването на свободното време през деня, когато вие сте на работа или изпълнявате всекидневните си задължения. Независимо от възрастта, всеки човек се нуждае от разширяване на кръга от интереси и полезни занимания. А лятото предлага достатъчно време за това, най-вече в училищна възраст.

Летните курсове по английски могат да бъдат и интересни

Ученето на език може да бъде едновременно полезно и интересно. Учениците са все по-мотивирани да учат английски език, най-вече благодарение на технологиите и присъствието на езика навсякъде. Тяхното непринудено желание да създават нови приятелства ги мотивира да участват в различни активностти, каквито са летните курсове по английски за деца. Освен това, различните начини за комуникация в днешно време, също стимулират желанието за общуване с връстници от други народности, владеещи чужди езици.  А както знаем – английският език е най-разпространеният и най-популярният за комуникация, учене и работа в международен план.

Не се притеснявате, че ще получите отказ от детето си за посещаване на курсове по английски през лятото. Много родители смятат, че това може да „претовари“ или отегчи от учене детето си с подобна инициатива. Но и родителите, и децата често дори и не подозират колко добра идея всъщност е ученето през лятото и то на нов език. Това е така, най-вече защото свободното от училище време ще им позволи да се потопят изцяло в езиковата материя. Така те няма да се разсейват, натоварват и объркват от постоянната и бърза смяна на предметите, уроците и учителите, както е в училище. Това позволява усвояването езика за по-кратко време, каквато е целта е на интезнивните курсове по английски за деца.

График

Предлагаме следните варианти на график в зависимост от нивото на курсиста:

  • А1 (Starter ) –   понеделник, вторник, сряда и четвъртък от 8:30-10:00
  • А2(Elementary ) – понеделник, вторник, сряда и четвъртък     19:00 – 20:30;
  • 1( Pre-Intermediate )- понеделник, вторник, сряда и четвъртък     19:00 – 20:30
  • B1+( Intermediate A )- понеделник, вторник, сряда и четвъртък   8:30-10:00;  19:00 – 20:30
  • B2( Upper-Intermediate) – понеделник, вторник, сряда и четвъртък от 8:30-10:00 ;17:30 – 19:00
  • C1(Advanced) – понеделник, вторник, сряда и четвъртък  17:30 – 19:00
  • FCE/CAE – понеделник, вторник, сряда и четвъртък  17:30 – 19:00

Кога и къде ще се провеждат интезивните курсове по английски?

Интензивните курсове по английски за деца започват на 1-ви юли 2019 година. Занятията се провеждат в езиков център Met School of English, в гр. София, бул. Скобелев №6 ет.2

Как да се запишете на предстоящите курсове по английски?

Запишете своето дете на интензивни курсове по английски сега и запазето място в желаната група.

За въпроси и записвания, свържете се с нас на място, по телефон или ни пишете:

  • Адрес: гр. София бул. Скобелев №6 ет.2
  • Тел: 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020 или email: metiel@abv.bg.
Scroll to Top