курсове по английски език за деца

Запишете Вашето дете на курсове по английски език за ученици и вземете подарък!

курсове по английски език за децаЗапишете Вашето дете на курсове по английски език за ученици и то ще получи подарък – пълен комплект учебни помагала и безплатни подготвителни часове до 9 октомври!

Предлагаме Ви курсове по английски с начална дата 9 октомври 2017 г. Занятията се провеждат 2 пъти в седмицата, в зависимост от учебната смяна на ученика.

От 15 септември до 9 октомври всеки, който желае, може да заяви присъствие в час на някой от нашите курсове.
Met School of English e единственият в България лицензиран изпитен център за провеждане на изпити за международните сертификати LanguageCert. След всяко успешно завършено ниво ние Ви предлагаме и безплатна подготовка за международен сертификат.

Ако искате Вашето дете да развие или подобри езиковите си умения по английски език, завършвате училище и ви предстои кандидатстване в чужбина или сте гимназист, който желае да се подготви успешно за международен сертификат – LanguageCert , FCE, CAE, CPE или IELTS – езиков център МЕТ ви предлага курсове по английски език за деца и ученици.

Програмата на нашите курсове по английски език е съобразена с всички възрасти. Два пъти седмично в рамките на два учебни срока курсистите придобиват, надграждат и затвърждават знанията си, имат възможност успешно да защитят международно признат сертификат за владеене на английски език и не на последно място – получават съдействие за обучение или работа в чужбина.

Чудите се какъв език да изберете за Вашето дете, за да му дадете добра основа за бъдещето? Вашият най-добър избор е курсове по английски език за ученици от езикова школа МЕТ.

Гаранция за висок стандарт и обучение по английски език в Met School of English са:

  • Прецизното определяне нивото на владеене на езика на всеки курсист и разпределението му  в подходящия курс.
  • Обучение от висококвалифицирани преподаватели екзаминатори с дългогодишен опит.
  • Специално създадените учебни програми, разработени с в сътрудничество с методисти от Великобритания;
  • Отличните учебни материали на водещи издателства
  • Редовното проследяване успеваемостта на учениците посредством устни и писмени тестове.
  • Поддържане постоянна обратна връзка с родителите, с цел да бъдат информирани за успеваемостта на ученика, областите в които напредва, както и тези върху които има нужда от допълнителна работа.

Прочетете повече за нашите курсове тук

Scroll to Top