интензивни курсове по английски език

Разнообразие от курсове по английски език от Met School

Курсове по английски език за обучение в чужбина

интензивни курсове по английски езикВсеки, чийто роден език не е английският, но иска да успее в чуждестранен университет, трябва внимателно да обмисли и избере интензивни курсове по английски език. Отделянето на време за усъвършенстване на уменията по английски език (говорене, слушане, четене и писане) ще ви помогне да постигнете по-висок резултат на международни изпити като IELTS. По-доброто владеене на езика ви дава и повече възможности – университети и специалности, от които да избирате. Завършването на интензивни курсове по английски език ви дава повече възможности за висше образование и кариера. А интензивната програма ви стимулира и мотивира да напредвате бързо – умение, което също може да ви бъде от полза.

След всеки успешно завършен курс, от нашите интензивни курсове по английски език, курсистите получават сертификат oт MET за завършено ниво според Общата Европейска езикова рамкa.

Курсове по английски език за подготовка за международен сертификат

Програмите на Езиков център МЕТ за интензивни курсове по английски език са изцяло съобразени с вашите цели. Школата е единственият в България лицензиран изпитен център от PeopleCert за провеждане на изпити за едни от най-известните международни сертификати по английски език LanguageCert.  MET School е подготвителен център за изпитите по английски език KET, PET, FCE, CAE, CPE на University of Cambridge и IELTS. Списък с учебните заведения и работодателите, които признават сертификатите на Кеймбридж може да намерите на Cambridgeenglish.org. Езиков център МЕТ е партньор на British Council по програмa Addvantage.

Курсове английски език за деца и ученици

MET School предлага курсове по английски език както за възрастни, така и за деца и ученици. Ако детето ви има нужда да придобие първоначални знания, да напредне или навакса със английския, нашите курсове са подходящи за целта. Ние предлагаме курсове за най-малките, които да положат основите за владеенето им на английски език. Методите на преподаване развиват постепенно уменията за четене, писане, слушане и говорене, изграждайки усета към езика. Освен интензивни курсове по английски език за деца и ученици езикова школа MET им дава възможност и за подготовка за международните сертификати  Cambridge English Young Learners – Starters, Movers, Flyers.

Всички интензивни курсове по английски език, за всички нива, предлагани от МЕТ School са с продължителност един месец. Курсовете по английски език за възрастни се провеждат всеки ден от понеделник до четвъртък по два учебни часа, като покриват 1 ниво в рамките на един месец. С продължителност един месец са и нашите интензивни курсове за деца и ученици. Занятията се провеждат от понеделник до четвъртък по три учебни часа.

За повече информация и записвания за курсове по английски език – свържете се с нас!

Scroll to Top