интензивни курсове по английски език

Интензивни курсове по английски език от езиков център MET

Интензивни курсове по английски език в София от езиков център MET

интензивни курсове по английски език

Чудили ли сте се какво представляват все по споменаваните интензивни курсове по английски език? Търсите ли бърз, приятен и ефективен начин да подобрите уменията си по английски, независимо от текущото си езиково ниво? Какво ще кажете да повишавате с по едно ниво владеенето си на английски език всеки месец? Това е напълно възможно.

Met School of English ви предлага интензивни курсове по английски език

Нашите интензивни курсове по английски език развиват уменията за говорене, слушане, четене и писане, овладяване на граматиката и обогатяване на речника. Започването на интензивни курсове по английски език помага за гъвкавото и умелото използване на лексиката и стимулира увереното общуване на чужд език.

Програмата на нашите интензивни курсове по английски език е разработена, така че да насърчава курсистите да се развиват и напредват. Постоянната комуникация с преподавателите и редовната проверка, с писмени и устни тестове, са заложени във всички интензивни курсове по английски език. Това позволява актуална обратна връзка за напредъка на всеки курсист, записан в нашите интензивни курсове по английски език. В обучението се използват съвременни учебни помагала и методи на преподаване.

Нашите интензивни курсове по английски език ви осигуряват още:

  • Безплатен on-line тест, с който да определите нивото си .
  • VIP карта за отстъпка за следващ курс, за всеки завършил интензивни курсове по английски език в MET School.
  • Сертификат oт езиков център MET за завършено ниво според Общата Европейска езикова рамкa, след успешно издържан финален тест, в края на всички интензивни курсове по английски език.

Интензивни курсове по английски език, за всички нива, се провеждат по два часа всеки ден от понеделник до четвъртък. Това ви дава възможност да покриете ниво само в рамките на четири седмици. 

Искаш ли след месец да общуваш по-свободно и с повече самочувствие със света? Избери нашите интензивни курсове по английски език и ние ще бъдем до теб по пътя към усъвършенстването ти.

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания относно нашите интензивни курсове по английски език – не се колебайте да се свържете се с нас!

 

Scroll to Top