MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски език за деца и ученици от Met School of English

английски език за децаКурсове по английски език за деца в училищна възраст от Met School of English

Избирате чужд език, който да изучава детето Ви в училище? Или искате да владее добре най-широко разпространения език в света? Вашето най-добро решение е – курсове по английски език за деца и ученици от Met School of English.

Запишете Вашето дете на курсове по английски език за деца ученици от 1 до 12 клас през учебната година в Met School of English.

Цената от 550 лв. на курсовете е за цялата учебна година и има възможност да бъде платена на две вноски.

Занятията се провеждат 2 пъти в седмицата, в зависимост от учебната смяна на ученика.

Запишете Вашето дете на курсове по английски език за деца и получавате пълен комплект безплатни учебни помагала!

Met School of English предлага също и безплатни подготвителни часове преди учебната година. От 15 септември до 9 октомври всеки, който желае, може да заяви присъствие в час на някой от нашите курсове по английски език за ученици.

Чудите се какъв език да изберете за Вашето дете, за да му дадете добра основа за бъдещето? Вашият избор е курсове по английски език за ученици от езикова школа МЕТ.

Защо да изберете курсове по английски език за ученици?

  • Английският език е един от най-разпространените езици. Въпреки че е на второ място по общ брой говорещи, след мандарин, английският е езикът, който се използва навсякъде. Той се говори в повече страни, отколкото всеки друг език. Това означава, че английският е езикът, който дава най-добрата възвръщаемост за положените усилия.
  • Владеенето на английски език дава повече възможности. Доброто владеене на английски, което осигуряват нашите курсове по английски език за ученици, подготвя курсистите да комуникират ефективно по целия свят. Това им отваря много възможности по отношение на страните, в които бихта могли да търсят работа. Да не говорим за огромните предимства, които ще имат, когато пътуват като туристи.

Нещо повече – кариери, които включват много пътувания изискват определено владеене на английски. Това означава, че доброто ниво на английски език открива повече възможности при избор за кариера.

  • Английският дава достъп до някои от най-добрите университети в света. Престижните университети в Европа и Америка изискват владеенето на английски език. От своя страна пък, обучението в някой от тези университети е предпоставка за добър старт в кариерата. Ако английският не е ваш роден език, ще трябва да положите тест, за да докажете, че вашето ниво на английски език отговаря на изискванията на академичната среда.

Курсове по английски език за деца и ученици и безплатна подготовка за международен сертификат

Ние от Met School of English предлагаме не само курсове по английски език за деца и ученици. Met School of English e единственият у нас лицензиран изпитен център за провеждане на изпити за международните сертификати LanguageCert.  След всяко успешно завършено ниво курсове по английски език за деца и ученици ние Ви предлагаме и безплатна подготовка за международен сертификат. Защото, както вече казахме – английският език е езикът на възможностите, а ние сме готови да Ви доближим до всяка една от тях.

За записвания на курсове по английски език за деца и ученици – свържете се с нас или се запишете онлайн чрез формата за записвания.

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top