Курсове по английски език

Летни курсове по английски език

Курсове по английски езикИнтензивни курсове по английски език през лятотото

Пред нас е лятото. Всички чакаме този любим сезон на ваканциите и заслужените почивки. На повечето ни се полага заслужена почивка пред всекидневните проблеми. Все по-често решаваме да почиваме в чужбина и тогава разбираме колко важен е чуждият език на практика. Искаме да си поръчаме ястие в ресторант, да разрешим даден проблем в хотела или да разговаряме с чужденци. И точно тогава установяваме, че нямаме нужните знания и умения на чужд език. Много често една такава почивка ни мотивира да започнем летни курсове по английски език. За лятото предлагаме различни уроци по английски, както и интензивни курсове по английски език с продължителност 1 месец за ниво. По-надолу ще представим няколко важни аспекта, според които да изберете курса си.

Целите на нашите курсове по английски са:

  • Запознаване с английския език. По време на пътуванията в чужбина, се запознаваме с различните култури, екзотични места и едно пътуване е добра мотивация за изучаването на нов език. Като се запишете за първи път на курсове по английски, няма изведнъж да сте на ниво B2 или C1, но пък ще бъдете в състояние да си поръчате нещо в заведение, или да си резервирате екскурзия, която да е на по-ниска цена от сайт на английски – без преводачи и посредници. Много от школите предлагат стандартни курсове по английски: чиста граматика, четене, а в нашите уроци предлагаме и повече разговори, с които да премахнем езиковата бариера.
  • Освежаване на знанията по английски език. Много често по време на учебната година, нямаме време да започваме нови курсове по английски и отлагаме все за „по-късно“. През ваканцията имаме повече свободно време за себе си и все по-често се решаваме на такава крачка. Всички знаем, че един от международните езици е английският. В Met School of English предлагаме и курсове по бизнес английски. Които и курсове по английски да изберете, след проверка на вашето ниво, ще ви дадем необходимите препоръки и насоки за обучение.
  • Подготовка за езикови изпити. Ваканцията е добър период също и за подготовка за различни езикови изпити, както и за курсове по английски за изпитна подготовка за всички популярни международно признати сертификати: КЕТ, РЕТ, FCE, CAE, CPE, IELTS и Language Cert. Много от обучаемите в езиковите училища се решават на нашите курсове по английски, за да могат да се подготвят успешно и да вземат нужния им сертфитикат.

С решението да започнете интензивни курсове по английски, трябва да се вземе под внимание какви са офертите, които се предлагат и възможностите, които човек има.  Ако разполагате с повече свободно време, препоръчваме – интензивни курсове по английски със стандартни часове, съответстващ на вашето ниво. Не трябва да преуморяваме себе си, защото няма да има ефект от изучаването на езика. А ако искате да вземете участие в дискусии, тогава предлагаме – курсове по английски в малка група. От своя страна малките групи позволяват активно участие за дискусия с останалите обучаеми. Учителят има време за повече работа с отделните курсисти. Например, ако е необходимо може да се направи преговор на материала от предния урок, да се изяснят неточностите, да се провери домашната или да се разгледат направени тестове.

Не отлагайте следването на целите и мечтите си – планирайте своето развитие с курсове по английски език през лятото, както вашата лятна почивка. Изберете уроци по английски, които съвпадат с вашето ниво. Ако търсите летни интензивни курсове по английски – Met School of English ви очаква. Запазете своето място още сега!

Scroll to Top