Курсове по английски за ниво от А1 до С1 от 22.04 с 50% намаление

Запишете се сега на курсове по английски за ниво от А1 до С1, със старт 22 Април и вземете 50% отстъпка от цената!

Курсове по английскиВероятно отдавна сте минали ученическите години и много малко от изучавания тогава чужд е език е останал в главата ви. А може би сте били от онези, които в училище са учили френски, руски или немски, но никога не са учили и посещавали уроци и курсове по английски език. Не се безпокойте, защото не е късно да компенсирате пропуснатото. Запишете се на курсове по английски от 22 април с 50% намаление и повишете нивото си в рамките на два месеца!

Курсовете са за всички нива от A1 до C1 – както за напълно начинаещи, така и за напреднали.

Графикът ни е изцяло съобразен с възможностите на възрастните учащи и техните задължения. Можете да избирате между следните варианти на провеждане на занятията.

  1. Сутрин от 8:30 до 10:00;
  2. Вечер от 17:30 до 18:50;
  3. Вечер от 19:00 до 20:20.

Предстоящите курсове по английски език ще се провеждат в дните понеделник и сряда или вторник и четвъртък

Побързайте да заемете своето място в желата група, преди запълване на групите за вашето ниво!

Как да определите нивото си? Можете да направите сами тест – Онлайн проверка на ниво >>

Защо да се запишете на предстоящите курсове английски език?

Причините за това са изключително много, но тук ще отбележим четирите основни:

  • На първо място английският език отдавна е заел почетното място на международен език. Това означава, че ако го владеете добре, ще можете свободно да общувате във всяка страна по света.
  • На второ място английският е езикът на компютрите. Няма как да се оправите с компютър или смартфон, ако не разбирате английски. Разбира се, няколкото основни думи, характерни за компютрите бързо се заучават, но това съвсем не означава, че ще можете лесно да се справяте с интернет, където нещата стават по-сложни.
  • На трето място английският език ви е необходим, за да намерите добра работа. Всички работодатели предпочитат да наемат служители, владеещи поне един чужд език, като най-предпочитан, разбира се, е английският. Независимо към каква професионална сфера желаете да се насочите: туризъм, търговия, бизнес, логистика, педагогика и др., английският ще ви е много необходим, за да се реализирате професионално.
  • Ако желаете да имигрирате в чужда страна или ако обичате да пътувате в чужбина, английският език ще ви е изключително необходим, независимо от страната, в която ще пребивавате. Благодарение на него, ще можете да общувате свободно с местните жители и да се чувствате част от обществото им. Интегрирането на хора, които не говорят нито местния език, нито английски, е много по-трудно и практически обречено на провал.

Запишете се на курсове по английски език сега и повишете нивото си в рамките на два месеца. Това е най-добрият начин да получите начален старт в усвояването на езика или ако вече имате някаква основа, да започнете да надграждате знанията си.

Как да се запишете на предстоящите курсове по английски?

Свържете се с нас на посочените контакти – обадете ни се или ни пишете >>

Полезни връзки:

Scroll to Top