английски език за деца

Интензивни курсове по английски език за деца и ученици с начало 2 юли

Изберете интензивни курсове по английски език за деца и ученици през лятото от езиков център Met School of English!

Лятото е вече факт, а ние от Met School of English, стартираме нашите летни интензивни курсове по английски език за малки и големи. Докато всеки се стреми да намери перфектното място за почивка, то за други е време за развитие. Сега е моментът, в който да се отдадете изцяло на приятните емоции, на дългите дни и да ги оползотворите по най-добрия начин.

Интензивните курсове по английски са с продължителност 4 седмици и стартират на 2 юли. През тези четири седмици, разглежданият материал ще бъде разделен на умерени порции с цел курсистите да усвоят постепенно новостите и да не изпитват затруднения. Занятията ще се в четири дни от седмицата по три часа – от 10 до 12:15 часа.

Ранните курсове по английски език за деца са перфектен начин за началото на деня. Така младежите ще започнат деня си ползотворно, като учат английски, а след това ще имат и достатъчно време, за да си починат и да се наслаждават на лятната си ваканция.

Какво по-добро занимание за ученици през лятото от това да научат английски и да развият своите езикови и комуникативни умения, заедно със свои връстници? С нашите интензивни курсове по английски език учениците имат възможността да повишат нивото си, да се запознаят с други деца на своята възраст, чиято цел е също да научат английски език и най-вече – ще прекарат сутрините си ползотворно.

По време на лятната ваканция децата и учениците забравят за всякакви отговорности, задължения и знанията им драстично намаляват. Защо не може да бъде точно обратното? Лятото да бъде моментът, в който ще задминете останалите и ще натрупате повече знания, без да полагате неимоверни усилия.

Една от основните причини, поради които децата се отказват от изучаването на английски език е добре познатата, задължаваща обстановка на училището. Всеки ученик има различни интереси и приоритети, точно затова в училище не можем да постигнем същите резултати, и то за месец, както при интензивните курсове по английски език.

Много родители обмислят дали това е правилната стъпка, а именно да запишат децата на курсове по английски език през лятото. За българските стандарти, а и не само, е прието лятото да се прекарва в безгрижни и дори безделни дни. Да, почивката е хубаво нещо, но за успешното развитие на вашето дете, то трябва да полага усилия дори и през ваканцията.

Нашите интензивни курсове по английски за деца и ученици съчетават почивка, учене и забавление в едно. Децата няма да изпитват преумора, защото за разлика от училищата, където се обхващат много и различни сфери на обучение, в школите за езици се набляга само на едно. А когато мозъкът е съсредоточен върху извършването на една дейност, то той се справя много по-лесно и ефективно. Не се натоварва и запомня много повече.

Нашите летни интензивни курсове по английски за деца са създадени да отговорят на възрастновите и индивидуалните особености на всеки курсист. А нашите преподавателиизползват доказани методи на обучение, благодарение на които ще достигнат до ученика и ще му помогнат бързо и лесно да усвои материала. Не се притеснявайте за социализацията на детето, защото ще бъде обкръжено от деца, също толкова ентусиазирани да научат английски език, колкото е и то.

Какво чакате повече? Запишете вашето дете на курсове по английски език за деца и ученици през лятото. Подарете му възможността да учи и да се забавлява едновременно заедно с нас.

Полезни връзки:

Свържете се с нас >>
Онлайн тест за проверка на ниво >>
Онлайн записване >>

Scroll to Top