Курсове по английски език

Интензивни курсове по английски език, ниво по избор А1-С1 – старт 2 юли

Запишете се на летни интензивни курсове по английски език за възрастни от 2 юли и повишете нивото си за месец с Met School of English!

Всеки чака лятото по една или друга причина. Някои искат да се възползват, за да си починат от дългата и изморителна година на работа. Други желаят да се развиват и да трупат нови знания и умения. След като четете тази статия, то определено се стремите да се развивате и вероятно се интересувате от възможностите да повишите нивото си на владеене на английски. А защо не за месец, с нашите интензивни курсове по английски за възрастни?

Който не е посещавал курсове по английски език, вероятно се замисля и има намерение да го направи. Владеенето на език е изключително важно предимство, което всеки трябва да има в днешно време. Някога ученето на английски е било избирателно и неналожително, но днес той е необходимост и критерий за много работни места. Всеки, който знае английски език, е с предимство пред останалите. Това е международен език, служещ за мост между различните държави.

Интензивните курсове по английски език са възможността, която отдавна чакате. Какъв по-подходящ момент от лятото?

Едно от най-големите притеснения за работещите е дали ще имат достатъчно време за курсовете и работата. Разбира се, че ще имате. Единственото, което трябва да направите, е да изберете правилният часови диапазон, който ще пасва на вашето работно време.

Нашата школа е помислила за различните смени на работа. Точно затова можете да избирате между следните часове на провеждане на курсовете по английски език за възрастни:

  • От 8:30 до 9:50
  • От 17:30 до 18:50
  • От 19:00 до 20:20

Спрямо вашата програма ще може да изберете най-подходящото време, по което да посещавате нашите курсове по английски. Така ще можете спокойно да посещавате заниманията.

Защо да запишете курсове по английски език през лятото, а не през зимата или есента? Лятото е най-подходящият сезон, защото точно тогава всеки се отдава на почивка и отсъстието ви в работата става значително по-лесно. Докато лятото всичко е затихнало есента се очаква с нови сили да стартирате сезона и да започнете работа. Ако пък имате деца, то те са ваканция и не трябва да ги приготвяте за училище, да ги прибирате и да се притеснявате допълнително за тях. И отново есента стартира всичко отначало.

Е, убедихте ли се, че лятото е подходящото време за курсове по английски език? Не пропускайте възможността да запълните дупките на незнание или да натрупате нови знания и умения. Ако някога сте изпитвали трудност в някой елемент – писане, говорене, четене, слушане, на нашите курсове по английски език ще изчистите затрудненията.

Екипът ни е съставен от най-добрите преподаватели в страната, които ще ви помогнат да усвоите невероятния английски език изключително бързо. Не губете повече време в ненужни тревоги дали това е правилната стъпка.

Побързайте и запазете вашето място в избрания от вас часови диапазон на занятията преди местата да са запълнени. Интензивните курсове по английски език за възрастни стартират на 2 юли. Гарантираме ви много нови емоции, приятни моменти и най-важното – качествено обучение!

Полезни връзки:

Свържете се с нас >>
Онлайн тест за проверка на ниво >>
Онлайн записване >>

Scroll to Top