Интензивни курсове по английски език

Интензивни курсове по английски език за всички нива и подготовка за международен сертификат от 6 август

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Запишете се на интензивни курсове по английски език от 6 август и повишете нивото си в рамките на месец с Met School of English!

Курсове по английски езикМечтали ли сте някога да имате сертификат, удостоверяващ уменията ви да комуникирате, работите и да се справяте безпроблемно с английския език? В днешни дни всеки, който е посещавал курсове по английски език осъзнава колко е важно да притежава сертификат и то – международно признат.

Нашата школа предоставя възможност на всеки, който иска да премине през пълно чуждоезиково обучение с нашите интензивни курсове по английски език за ниво по избор и подготовка за международен сертификат.

Защо да чакате повече, като можете да осъществите мечтата си сега? Не знаете как да започнете? Отговорът е лесен – започнете с интензивни курсове по английски език, с начало 6 август 2018 г. Остава по-малко от месец, така че побързайте и вземете решението навреме, преди местата да са свършени! Колкото по-рано се запишете, толкова по-голям е изборът на група за вашето ниво и в предпочитания от вас график.

За кого са предназначени интензивните курсове по английски език?

Нашите интезнвини курсове по английски са с продължителност 1 месец и са предназначени за всеки, който е решен да повиши нивото си на владеене на езика, независимо от възрастта, текущото ниво и заетостта си.

Без значение дали някога сте учили английски език или започвате от нулата, нашите интензивни курсове по английски език са предназначени за всички нива от A1 до C1. Никога не е късно да се самоусъвършенствате, стига да имате желание и да предприемете нужните стъпки. А сега с нашите интензивни курсове по английски, можете да опресните, обогатите и развиете езиковите си знания и умения в рамките на месец!

Сутрешни и вечерни интензивни курсове по английски език

Можете да избирате между няколко варианта на график, в зависимост от работното ви време и други ангажименти. Запишете се сега, докато някой друг не заеме вашето място в удобния за вас седмичен график и часови интервал!

 

График:

– А1 (Starter) –  понеделник,вторник, сряда и четвъртък от 8:30 – 10:00; 17:30 – 19:00;

– А2 (Elementary) –  понеделник,вторник, сряда и четвъртък от 8:30 – 10:00;

– B1.1 (Pre-Intermediate)-понеделник,вторник, сряда и четвъртък  от 17:30 – 19:00

– B1+ (Intermediate) – понеделник,вторник, сряда и четвъртък от 08:30 – 10:00; 19:00 – 20:30;

– B2 (Upper-Intermediate)  – понеделник,вторник, сряда и четвъртък  от 19:00 – 20:30

– C1 (Advanced) – понеделник,вторник, сряда и четвъртък от – 17:30-19:00;

Можете да проверите нивото си на владеене на английски език онлайн тук >>

Защо да се изберете интензивни курсове по английски език от Met School?

Двоумите се дали да се запишете на курсове по английски език? Както всяко друго важно нещо в живота, така и научаването на чужд език изисква усилие и упоритост. Първата крачка е най-трудна, но и най-важна. Ако вие не проявите инициативата да повишите знанията, уменията и квалификацията си, никой няма да ви помогне. Ако сте решени да получите най-доброто обучение по английски език – ние ще ви помогнем да постигнете целта!

Безплатна подготовка за международните сертификати LanguageCert

При нас можете да се възползвате и от допълнителна възможност. Всеки успешно завършил интензивен курс по английски език при нас, получава безплатна подготовка за международните сертификати LanguageCert!  Met School of English e единственият лицензиран изпитен център от PeopleCert за провеждане на изпити сертификатите LanguageCert в България, затова ви уверяваме, че при нас ще получите най-добрата подготовка в областта!

Езиков център Met School of English е и подготвителен център за изпитите KET, PET, FCE, CAE, CPE на University of Cambridge и IELTS.

Интересувате се от подготовка за изпитите KET, PET, FCE, CAE, CPE на University of Cambridge и IELTS? Изпратете ни запитване за повече информация >>
Не отлагайте повече и не чакайте, за да сбъднете мечтата си. Направете го още това лято, като се запишете на интензивни курсове по английски език в езиков център Met School.

Запазете вашето място още сега![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top