Интензивни курсове по английски език

Предимствата на нашите интензивни курсове по английски език

Интензивни курсове по английски език с подготовка за международен сертификат през лятото от езиков център Met School of English

Интензивни курсове по английски език

Докато повечето хора се възползват от лятото, за да си починат и да се насладят на приятните топли дни, вие може да се възползвате от възможността да научите английски език и да получите безплатна подготовка за международен сертификат заедно с това. През останалото време от годината не всеки има възможност да се запише на курсове по английски език. Възрастните са заети с работа и не им остават сили и време за допълнителни часове. Децата ходят на училище и с допълнителни уроци ежедневието им става доста натоварено. Затова перфектният сезон, през който да запишете интензивни курсове по английски език, се оказва лятото.

Нашата школа предлага интензивни курсове по английски език с безплатна подготовка за международен сертификат LanguageCert, които стартират на 6 август. Курсът ще е с продължителност 4 седмици. Всяка седмица ще има по 4 занятия с продължителност 2 часа. Стартирането на интензивните курсове по английски през втората седмица на месец август позволява да отидете на почивка и все пак да се насладите на своята лятна почивка.

Главната причина, поради която някои хора гледат скептично на летните курсове, е именно защото се провеждат лятото. Да, това е сезонът, през който трябва да си починем и да съберем нови сили за предстоящите предизвикателства през есента. Въпреки това лятото е достатъчно дълго, за да го съчетаем и с качествени ползотворни занимания като интензивни курсове по английски език.

Всяка година отлагате по една или друга причина и пренебрегвате мечтите си. Не го правете повече, а се доверете на професионалистите от нашата школа. Може да разчитате на справедливо, приятелско и професионално отношение в лицето на преподавателите от нашата школа. Те работят с утвърдени и доказани методи през години, гарантиращи ефективност от интензивните курсове по английски език и успешната подготовка международен сертификат.

Притеснявате се за нивото? Това е без значение, защото уроците са както за напълно начинаещи, тоест A1, така и за напреднали – B2, C1. Ако сте имали пропуски или затруднения, сега ще ги изчистите. Целта на нашите интензивни курсове по английски език е не само да научите езика, а и да придобиете самоувереност за общуването чрез него. Много са хората, които успяват да научат чужд език, но са малко тези, които го използват. Именно, защото се притесняват и се съмняват в знанията си.

Затова преподавателите ще ви помогнат да се отпуснете и да се възползвате максимално от знанията, с които разполагате. Предимството на нашата школа е, че след приключване на обучението по ниво – получавате и възможност за безплатно обучение за сертификат. В днешно време дори да знаем езика, ако не можем да го докажем, като представим валиден сертификат с висок резултат, то знанията ни се омаловажават. С представяне на сертификат, удостоверяващ знанията ви, има много по-голяма възможност да получите желаното работно място.

Английският език отваря вратите към много нови възможности и позиции. Благодарение на него ще комуникирате с чуждестранни фирми и компании, ще създадете приятелства зад граници и за вас няма да има повече пречки, за да постигнете мечтите си извън България.

Запишете се за интензивни курсове по английски език, с начало 6 август и вземете безплатна подготовка за международен сертификат. 

С графикът можете да се запознаете от тук >>

Превърнете лятото в едно успешно и ползотворно, което ще ви даде старт за много бъдещи възможности. Дайте шанс на мечтите си и започнете още сега – свържете се с нас.

Можете да проверите нивото си на владеене на английски език с нашият онлайн тест >>

Scroll to Top