курсове по английски език

Стартират курсове по английски език от 19.02.2018 в езиков център Met School of English

Met School of English стартира нови курсове по английски език с начална дата 19.02.2018!

курсове по английски езикИскате да научите английски език, но сте напълно начинаещ и не знаете от къде да започнете? Учили сте английски език, но имате нужда от курсове, с които да опресните знанията си и да повишите нивото си на владеене на езика?

Имате нужда от достъпно и ефективно обучение по английски език от доказана езикова школа в София?

Запишете се на курс по английски език от 19 февруари в езикова школа Met School of English! Подобрете комуникативните си умения, научете се да пишете и говорите на английски по-добре и повишете нивото си с курсове по английски език, които са точно за вашите нужди!

От 19.02.2018 г. в Met School of English започват курсове по английски за всички нива и съобразени с вашия график – занятията са сутрешни или вечерни.

Тази курсове по английски език са подходящи за всички, които:

  • Вече са изучавали английски език, но имат нужда да припомнят и затвърдят старите си знания;
  • Желаят да надградят и развият знанията и уменията като повишат нивото си на владеене на езика.

По време на нашите курсове по английски език ще получите необходимото внимание и индивидуално отношение към вас и обучението ви, независимо от нивото ви и това дали сте напреднал или начинаещ курсист.

Продължителността на нашите курсове по английски език е два месеца.

В края на нашите курсове по английски език, курсистите се явяват на финален тест, а успешно преминалите теста получават сертификат за владеене на съответното ниво от Met School of English.

Освен това, избирайки курсове по английски език от Met School, получавате и още една възможност – да се регистрирате и явите на изпит за международно признатия сертификат LanguageCert, а ние ще ви подготвим безплатно по формата на изпита. При нас ще получите гарантирано най-добрата подготовка в областта, тъй като езикова школа Met School of English е единственият официален изпитен център на LanguageCert в България.

Научете повече за предстоящите курсове по английски език тук >>

Повече за нашите курсове по английски език за нива от A1 до C1, можете да научите, като кликнете на желаното ниво:

Scroll to Top