Курсове по английски език

Курсове по английски език с начална дата 06.08.2018 г.

Запишете се на курс по английски език от 06 август и повишете нивото си с Met School of English!

Езиков център Met School of English стартира нови групи за обучение по английски език за всички нива с начална дата 06.08.2018 г.

Курсове по английски език

Предстоящите курсове по английски са подходящи за вас, ако:

  • Вие сте напълно начинаещ и за първи път ще изучавате английски език;
  • Вече сте изучавали езика, но имате нужда да опресните знанията си;
  • Искате да повишите нивото си на владеене на английски език;
  • Искате да се явите на изпит за международно признат сертификат, удостоверяващ нивото ви.

 

Обучението в курсовете по английски език за всички нива е съобразено с вашите нужди и цели развитие на четирите основни езикови умения – слушане, четене, писане и говорене.

Можете да избирате между курсове по английски език със занятия сутрин или вечер, в зависимост от възможностите и графика ви.

Обучението е с продължителност два месеца.

Сертификати

В края на всеки курс по английски език, курсистите се явяват на изпит, чието успешно преминаване им осигурява сертификат от езиков център Met School of English. Освен това, на всеки наш курсист ние предлагаме допълнителна безплатна подготовка за явяване на LanguageCert изпит за сертификат! Всеки записан за нашите курсове по английски може да се яви и на изпит за сертификат LanguageCert, който има международна валидност за удостоверяване на нивото ви на владеене на езика.

Ние, от езиков център Met School of English, сме горди да бъдем единственият лицензиран изпитен център на LanguageCert за България!

Затова ви гарантираме възможно най-добрата подготовка за изпита!

Какво е LanguageCert?

LanguageCert е организация, специализирана в оценяването и сертифицирането на езикови умения. Тя е част от PeopleCert – световен лидер в сертифицирането, който провежда милиони изпити в над 180 държави.

Нива на LanguageCert, в съответствие с Общата европейска референтна рамка (CEFR):

 

Нива по CEFR LanguageCert
A1 Breakthrough Preliminary
A2 Waystage Access
B1 Threshold Achiever
B2 Vantage Communicator
C1 Effective operational proficiency Expert
C2 Mastery Mastery

Какво представляват нашите курсове по английски език за нива от A1 до C1?

Научете повече за всяко ниво:

Курсове по английски език за ниво A1

След нашите курсове по английски за ниво A1 вие ще можете да използвате основни ежедневни изразни средства и фрази за практически нужди; да задавате въпроси и да отговаряте на такива, засягащи основна лична информация в житейски ситуации; да разбирате и пишете кратки текстове по познати теми.

Курсове по английски език за ниво A2

След завършен курс по английски език за ниво A2 вие ще можете да разбирате често използвани изречения и изрази; да общувате в ситуации, изискващи обмен на информация; да разбирате кратки документи, знаци и символи и да се изразявате писмено на по-високо от предишното ниво.

Курсове по английски език за ниво B1

Нашите курсове по английски език за ниво B1 ще ви подготвят да разбирате основните точки на информацията в стандартни ситуации и разговори; да предавате информация, мнения и нагласи по познати теми; да участвате в дискусии; да създавате прост свързан текст и да описвате опит, събития, мнения и други.

Курсове по английски език за ниво B2

След успешно завършване на нашите курсове по английски език за ниво B2, курсистите ще могат да разбират основните идеи в сложна комуникация; да общуват с повече гъвкавост и спонтанност с улеснено разбиране, без напрежение и за двете страни; да дискутират и обсъждат познати и непознати теми; да се изразяват с подробности и в зависимост от аудиторията си.

Курсове по английски език за ниво C1

Ниво C1 позволява на завършилите курсисти да разбират задълбочено сложни текстове; да използват английски език свободно и спонтанни; да участват активно в дискусии; да обменят идеи и да се изразяват ефективно писмено и устно по сложни теми.

Проверете нивото си

Определете нивото си на владеене на английски езилк онлайн, като попълните следния тест >>

Онлайн записване

Запишете се онлайн за нашите курсове чрез формата за записване >>

Имате въпроси?

Ако имате въпроси относно предстоящите курсове по английски език – ние сме на разположение!

Свържете се с нас на: тел. 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020 или ни пишете чрез формата за контакт.

 

Форма за контакт

    Scroll to Top