Курсове по английски език

Интензивни курсове по английски език, с начало 28.03.2018 и край 10.05.2018

Met School of English стартира интензивни курсове по английски език от 28.03.2018 за покриване на ниво до 10.05.2018

Курсове по английски език за деца и възрастни

Курсистите имат възможност да покрият цяло ниво за кратко време, след което да получат сертификат според Общата Европейска езикова рамкa.

Интензивните курсове по английски език се провеждат три пъти седмично по два учебни часа.

Учебните програми са съобразени с работния график на обучаемите и посещенията са след работно време.

 

График на интензивни курсове по английски език със старт 28 март:

Занятията се провеждат в дните понеделник, сряда и четвъртък  от 17:30 – 19:00 или 19:00 – 20:30

Какво ще получите, записвайки се за нашите интензивни курсове по английски език?

Met School of English ви предлага:

  • Безплатен тест за определяне на нивото на владеене на английски от бъдещия курсист. Можете да проверите нивото си онлайн от тук >>
  • Всеки курсист, завършил успешно интензивен курс по английски език при нас, получава VIP карта за отстъпка за следващ курс.
  • Индивидуално отношение, бърз напредък и покриване на ниво само в рамките на един месец.
  • Нашите интензивни курсове по английски ще ви насърчат да развивате езиковите и комуникационните си умения, с което ще си осигурите свободното ползване на езика. Комуникативният метод на преподаване и съвременните учебни помагала допринасят за бързото усвояване на учебния материал.
  • Редовна проверка на успеваемостта на курсистите с писмени и устни тестове.
  • При завършване на интензивните курсове по английски език се полага финален тест, след успешното издържане на който, курсистите получават сертификат за завършено ниво според Общата Европейска езикова рамкa oт езиков център MET.

Защо да изберете нашите интензивни курсове по английски език?

Met School of English е единственият български езиков център, който е лицензиран от изпитен център PeopleCert за едни от най-известните международни сертификати по английски език LanguageCert.

Затова заедно с обучението и сертификатите по Общата Европейска езикова рамкa, с нашите интензивни курсове по английски език ви предлагаме и възможността да получите сертификат, признат в цял свят – LanguageCert.

LanguageCert сертификати по английски език имат безсрочна валидност и се получават след успешно извържан LanguageCert изпит.

Езиков център Met School of English е партньор на Британски съвет и член на British Council Addvantage partnership programme.

Met School of English е и подготвителен център за сертификатите на Кеймбридж, които предлагат много възможности за работа и обучение в България и чужбина. Сертификатите на Кеймбридж имат безсрочна валидност и са признати от повече от 13 500 университета в цял свят. Можете да намерите списък с учебните заведения и работодателите, които признават сертификатите на Кеймбридж на Cambridgeenglish.org.

Свържете се с нас на: тел. 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020 или ни пишете чрез формата за контакт.

Scroll to Top