Курсове по английски език

Курсове по английски език за по-успешен бизнес

За много бизнеси нивото на владеене и използване на английски език е решаващо за успеха им. Каквато и да е вашата професия или дейност, липсата на умения за комуникация на английски език несъмнено ограничава потенциала, който имате. 

Ако сте предприемач, работодател, мениджър, фрийлансър или експерт в определена област и имате известен опит, по всяка вероятност вече ви се е налагало да използвате английски език в работата си. Налага ли ви се да избягвате всяка подобна ситуация? Никога не е твърде късно да поправите това и да запишете курсове по английски език. Английският език ще допринесе за вашето развитие, в която и сфера да сте се реализирали или да планирате да го направите. За някои хора дори реализацията без английски език е невъзможна. Такива са например професиите, свързани с дигиталното предприемачество, онлайн търговията, фрийлансърството, IT специалистите и много други. Световната Covid пандемия дори увеличи драстично нуждата от повече услуги и продукти, които могат да се открият онлайн. А благодарение на технологиите и английският език много бизнеси имаха възможността да пренесат дейността си в интернет и дори да разширят пазара си в други държави. 

Повече от 335 милиона човека в света говорят английски език (Уикипедия) и повече от 60% от съдържанието в интернет е на английски език ( „Статистика за използването на езици“ на w3techs.com). Това означава, че ако искате да достигнете до повече хора, които да използват услугите ви или да поръчват продуктите ви онлайн, високото ниво на английски език за вас е необходимо. Например – ако сте собственик на онлайн магазин или използвате най-известните платформи за онлайн търговия като eBay, Amazon и т.н. Само английският език ще ви позволи да достигнете до ваши потенциални клиенти, в многократно по-голям размер от тези в България. 

Нуждаят ли се вашите служители от курсове по английски език? 

Всеки собственик на бизнес или мениджър на екип би предпочел неговите служители и колеги да владеят английски език перфектно. Проблемът с откриването на достатъчно квалифицирани кадри с перфектно владеене на английски е познат на всеки работодател и мениджър. Но повечето от тях очакват да намерят идеалния кандидат “наготово”. Или пък се надяват, че служителите им ще се самообучат и ще подобрят английския си сами. А това не е съвсем възможно. Ако английският език е необходимо условие за растежа, а понякога и за оцеляването на бизнеса ви, е нужно да вземете нещата в свои ръце. Това не означава, че трябва да смените изцяло екипа си и да правите поредното фирмено обучение. Можете да осигурите възможността на вашите служители да посещават курсове по английски език, с които да повишат нивото си.

Курсовете по английски език са чудесна възможност за всеки, който търси развитие – за себе си, за своя бизнес или за служителите си. Те се провеждат изцяло според нивото, нуждите и заетостта на работещите-учащи. Ако търсите подходящо решение за вас и екипа ви, не отлагайте – изберете курсове по английски език в езикова школа Met School of English. Свържете се с нас за повече информация.

Полезни връзки:

Scroll to Top