Курсове по английски език

Курсове по английски език за всички възрастни и нива от A1 до C1, с начало 5 октомври

Стартират нови курсове по английски език в езиков център Met School of English от 5 Октомври.

Заедно с началото на учебната година за всички учащи, поставяме началото и на нови групи за обучение по английски език за всички възрасти и нива от А1 до С1.

За учениците от 1 до 12 клас предлагаме целогодишни курсове по английски език за новата учебна година. А за всички останали – предлагаме двумесечни курсове по английски за възрастни (над 18 години) за ниво от А1 до С1 .

Предстоящите курсове по английски език за възрастни ще се провеждат два пъти седмично по два учебни часа. Цената на този курс е 199 лв., вместо 398 лв., а местата в групите са редуцирани съобразно изискванията на епидемичната обстановка. Затова, побързайте и заемете своето място в групата за вашето ниво сега.

Защо да изберете нашите курсове по английски език?

Високото качество на обучението при нас
Качеството на обучението е най-важният критерии. Защото, освен цената на курса, времето което ще инвестирате също е ценно. Нашите курсове по английски език включват най-съвременните образователни методи, средства и похвати. Обучението е насочено индивидуално към всеки един от курсистите ни. А след успешното му завършване, ще получите официален сертификат за ниво.

Подготовка за международно признати изпити
Нашето портфолио от обучения включва широк набор от курсове с цел изпитна подготовка по английски език за най-широко признатите и разпространени сертификати в света. Ако вашите планове включват явяване на изпит и придобиване на конкретен сертификат, при нас ще намерите нужното обучение и професионално съдействие. Свържете се с нас за консултация и повече информация.

Сутрешни и вечерни групи
Нашите курсове по английски език за възрастни включват сутрешни и вечерни групи. Така, независимо от текущия ви график, можете да изберете кога да посещавате занятията. Единственото, което трябва да направите, е да запазите своето място в желаната група, с предпочитания график, преди запълването ѝ.

Групи с редуциран брой курсисти
За да получите максимума от обучителния процес, ние ви предлагаме изцяло присъствено обучение, което трудно би могло да бъде заменено достатъчно ефективно онлайн. За да се съобразим с изискванията на епидемичната обстановка у нас, нашите курсове по английски език ще имат по-малък от обичайния брой курсисти. Дори и преди настъпването на вирусната епидемия, нашият езиков център провеждаше курсовете си в неголеми групи. За разлика от голяма част от предлаганите онлайн и присъствени чуждоезикови обучения на други места.

Локация
Ако живеете или работите в София, изборът на езикови школи за вас е голям. Но вероятно бихте предпочели местоположение, улесняващо вашето придвижване от и до всяка точка на града – сутрин или вечер, преди или след работа. Met School of English се намира в центъра на София, до НДК, в близост до метростанция и множество спирки на градски транспорт.

Запазете своето място в предстоящите курсове по английски език сега, като се свържете с нас на посочените контакти. Записването е отворено до изчерпване на местата.

За контакт и повече информация:

Тел: 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020

Email: metiel@abv.bg.

Адрес: гр. София, бул. Скобелев №6 ет.2

Полезни връзки:

Scroll to Top